Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. Nuntă mare între sportivi, la Zalău! GALERIE FOTO și VIDEO

by Călin ONICAŞ
0 comment 4.5K views
A+A-
Reset

Cosmin Ardelean, conducătorul echipei de minifotbal Atletico Textila şi-a unit destinele cu frumoasa Camelia Ungur, o fostă voleibalistă de la LPS Avram Iancu şi CSU Oradea, care în prezent este profesoară de educaţie fizică şi sport la şcoala gimnazială din Măerişte. La marele eveniment au participat peste 450 de invitaţi – câţiva şi din lumea sportului –  iar toţi nuntaşii au petrecut până în zori de zi


Chiar dacă în Sălaj nu au existat echipe de volei feminin în prima sau a doua ligă, în ultimii ani, judeţul nostru a fost reprezentat la această ramură de o echipă de la LPS ”Avram Iancu”, care a evoluat în Campionatul Naţional de junioare. În echipa respectivă au fost câteva tinere foarte talentate cum a fost şi Camelia Ungur (n. 13.11.1994), nelipsită de la loturile naţionale de junioare, voleibalista participând cu naţionala de cadete şi la meciuri de calificare pentru Campionatul European, în Italia, în anul 2011.

După ce a urmat cursurile unei facultăţi din Oradea, Camelia Ungur a continuat să joace volei şi s-a transferat la CSU Oradea, formaţie cu care a activat în Divizia A2. Şi după absolvirea facultăţii, Camelia Ungur a continuat tot pe linie de sport şi din acest an este profesoară de educaţie fizică şi sport la şcoala din Măerişte.

Pentru fosta voleibalistă, cel mai important pas din viaţă a fost făcut sâmbătă, când şi-a unit destinele cu alesul inimii – Cosmin Ardelean (n. 30.10.1988), un personaj cunoscut în fotbalul mic din Sălaj, dar mai ales la minifotbal. În anii trecuţi, Cosmin Ardelean a jucat la Balti Dob Doba, iar mai apoi la Favorit Dobrin cu care a ajuns şi în Liga a IV-a. În campionatul de minifotbal, acesta a activat la mai multe formaţii, precum Dodecor Cehu Silvaniei, Tornado Transimond, Băile Boghiş, Decor Flor, iar în prezent este jucător, dar şi conducător la Atletico Textila, formaţie care activează în Liga 3.

După o relaţie de 8 ani, cei doi tineri au ales să îşi unească destinele, iar alături le-au fost părinţii, naşii, (Adrian Oprea şi Mirela din partea miresei) şi (Cosmin şi Andreea Filip din partea mirelui), dar şi peste 450 de invitaţi!

Printre nuntaşi s-au număra şi persoane din lumea sportului, iar din partea Cameliei au fost prezente şi câteva foste colege de la echipa de volei, Paula Niţu, Amalia Perneş, Lavinia Gîrdan şi Roxana Haidu.

Din partea mirelui au răspuns prezenţi colegi şi foşti colegi de la minifotbal, este vorba de Radu Mărginean, Călin Bercheş, Claudiu Ardelean, Bogdan Moldovan şi Marius Onuţe, printre invitaţi numărându-se şi cunoscutul arbitru de la minifotbal – Fabian Rus. Tot din ”lumea” fotbalului mic din Sălaj a fost prezent şi jucătorul de la Unirea Hereclean – Ciprian Marian, împreună cu prietena sa Alina, dar şi Safar Tibor, cel care joacă la Cetatea Almaşu.

Fericitul eveniment a avut loc la Complexul Severus din Zalău, dar înainte de a păşi în faţa invitaţilor, tinerii însurăţei au trecut pragul sălii de ceremonii de la Primăria Zalău, unde au spus ”DA” în faţa ofiţerului de stare civilă.

A urma cununia religioasă la Biserica ”Sfântul Ştefan” din Zalău, unde cei doi tineri şi-au jurat credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu.

De la ora 20.00 a început petrecerea, iar cei 460 de invitaţi s-au distrat pe cinste. Iar cum sâmbătă noaptea s-a trecut la ora de iarnă, nunta a durat şi mai mult, astfel că ultimii petrecăreţi au plecat spre case pe la 7 dimineaţă!

Atmosfera a fost întreţinută de un DJ, dar şi de Formaţia Ovidiu Nechita şi Adi Ardelean din Deva.  Pentru a nu se pierde mult timp s-a renunţat la obiceiurile cu ”furatul” miresei şi a papucului, dar nuntaşii au putut savura câteva dansuri tradiţionale cum ar fi ”muiereasca” şi ”căluşarii”.

”Vrem să le mulţumim tuturor cel care au fost alături de noi la acest important eveniment din viaţa noastră. Nunta a ieşit aşa cum ne-am dorit şi toţi invitaţii s-au simţit foarte bine. Chiar pot spune că a meritat stresul care a fost cu organizarea. A fost distracţie pe cinste, iar petrecerea a ţinut şi mai mult, deoarce sâmbătă noapte s-a trecut la ora de iarnă”, ne-a spus Cosmin Ardelean.

Pe această cale, redacţia ziarului Sportul Sălăjean le urează ”Casă de Piatră” tinerilor însurăţei şi multă fericire.

 

 

 


Alte articole pe același subiect:

 

SPECIAL! Din Tihău la Paris – nuntă de basm în fotbalul din Sălaj. GALERIE FOTO – VIDEO

Nuntă mare în fotbalul mic din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO

Nuntă pe semicerc: handbaliștii Diana Puiu și Radu Lazăr s-au căsătorit la Cluj

SPECIAL. Nuntă mare în fotbalul sălăjean. GALERIE FOTO şi VIDEO  

Nuntă în familia Rapid Zimbor! GALERIE FOTO

Nuntă în fotbalul mic din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO

Nuntă specială în sportul sălăjean. GALERIE FOTO 

Nuntă în fotbalul mic din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO

Început de an cu nuntă în sportul sălăjean. GALERIE FOTO

SPECIAL. Nuntă mare în fotbalul sălăjean. GALERIE FOTO şi VIDEO

SPECIAL. Nuntă în “familia” Sportul Sălăjean. GALERIE FOTO şi VIDEO


 

You may also like

Leave a Comment