Connect with us

HANDBAL

Nuntă pe semicerc: handbaliștii Diana Puiu și Radu Lazăr s-au căsătorit la Cluj


Fostul inter al Zalăului – care actualmente evoluează în tricoul formației Universitatea Cluj, şi interul formaţiei Potaissa Turda au devenit acum o familie, după ce tinerii au spus “DA” în faţa ofiţerului civil, dar şi în faţa altarului


Sezonul nunţilor din handbalul românesc a început de ceva timp, iar acum pe lista însurăţeilor şi-au făcut loc şi handbaliştii Diana Puiu și Radu Lazăr!

EA, s-a născut la Drobeta Turnu Severin (jud. Mehediţi), însă s-a remarcat pe semicerc în tricoul formaţiei HCM Baia Mare, cu care a devenit şi campioană naţională. A urmat o aventură reuşită la poalele Meseşului, în care a fost și golghetera Zalăului, după care a venit transferul la “U” Cluj.

EL, este originar din Cluj, a început handbalul la U” Transilvania Cluj. O perioadă scurtă, el a ajuns la HC Odorheiu-Secuiesc, iar acum evoluează la Potaissa Turda, cu care recent a cucerit medalia de bronz în Liga Naţională!

După o frumoasă poveste de dragoste, interul echipei Universitatea Cluj şi interul celor de la Potaissa Turda au întemeiat o familie.

Încă de anul trecut, tinerii au spus “DA” în faţa ofiţerului civil, pentru ca sâmbătă ei să treacă pragul altarului, acolo unde şi-au jurat iubire veşnică.

Seara, la un local de la marginea municipiului Cluj-Napoca, a avut loc şi nunta. La eveniment au fost prezenţi mai mulţi oameni din lumea sportului.

Să spunem că de la HC Zalău nu a fost prezentă nicio jucătoare. În schimb, au ţinut să fie alături de Diana Puiu – în acest moment unicAndrada Pop şi Adina Cîrligeanu, handbaliste cu care ea a fost colegă în perioadă în care îmbrăca tricoul grupării sălăjene.

Cu această ocazie, noi nu putem decât să le urăm tinerilor bucurie, satisfacţii depline pe noul drum şi “Casa de Piatră”, iar Dianei o revenire cât mai rapidă în lotul naţional, acolo unde se afla la un moment dat.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. BOSS

    13 June 2017 at 15:15

    Andrada Pop nu e handbalista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL