Connect with us

Nuntă în fotbalul mic din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO


Sâmbătă, la Salonul „Vivaldi” din Jibou, Marius Mânzat a lăsat echipamentul de fotbal pentru cel de mire şi s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Gabriela


 

Marius Mânzat (n. 13 iulie 1993) a început fotbalul la Michelin Zalău, de la o vârstă foarte fragedă, dorinţa lui fiind aceea de a deveni portar. Totuşi, gruparea zălăuană s-a desfinţat, iar Marius şi-a continuat cariera la CS Crasna, pe urmă la FC Zalău şi Viitorul Zalău, dar şi la Progresul Bălan şi ulterior Luceafărul Bălan. 

 
La gruparea din Bălan, Marius şi-a schimbat şi postul. Astfel, calitatea jocului său a fost remarcată de antrenorul Emil Ionaş care l-a „scos” din poartă şi a început să îl folosească pe postul de atacant.
 
După doi ani frumoşi petrecuţi la formaţia condusă de Radu Pop, Marius Mânzat a luat o pauză de la fotbalul judeţean şi s-a axat mai mult pe minifotbal, acolo unde a jucat pentru Lexus, în Liga 1. Ulterior, acesta a mai trecut pe la Tunarii şi în prezent îmbracă tricoul formaţiei Atletico Textila, în Liga a III-a, în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, alături de care ocupă locul 4 şi este golgheterul echipei, cu 34 de goluri.
 
După o pauză de câţiva ani, Marius Mânzat a revenit şi pe „terenul mare”, acolo unde evoluează pentru Voinţa Derşida, formaţie cu care se luptă pentru supremaţie în Liga a V-a, Seria Vest şi pentru care a marcat 4 goluri în acest sezon.
 
La Bălan nu doar că a schimbat postul din teren, cât şi viaţa personală. Astfel, în urmă cu şase ani, la Luminaţie, Marius a zărit-o pe Gabriela Georgea (n. 2 martie 1994), o tânără din Bălan, mai exact, ochii ei superbi. A fost dragoste la prima vedere. După maxim o săptămână, cei doi tineri au început să formeze un cuplu.
 
După o relaţie de 5 ani, Marius a cerut-o în căsătorie pe Gabriela într-un mod inedit. Astfel, în timp ce tânăra dormea, fotbalistul s-a gândit să îi pună inelul pe deget. Dimineaţa, Gabriela a fost plăcut surprinsă de modul în care a fost „cerută”, deoarece nu se aştepta la o asemenea metodă.
 
Sâmbătă, 6 mai, la Primăria Zalău a avut loc cununia civilă, iar la Biserica „Sfânta Vineri” din Zalău a avut loc şi cununia religioasă. Părinţi spirituali le-au fost Vasile şi Florina Rodina şi Ioan şi Cornelia Georgea.
 
Seara, la Salonul „Vivaldi” din Jibou a început şi petrecerea. Alături de tinerii însurăţei au fost şi nume din sportul sălăjean. Astfel, au răspuns prezenţi: Ciprian Roja (Rapid Jibou), Andrei Iacob (Tunarii) şi Daniel Rodina (Atletico Textila), cel din urmă fiind şi domnişor de onoare.
 
Mirii, alături de invitaţi au dansat şi s-au simţit bine până la primele ore ale dimineţii. Să spunem că deşi colegii de la Voinţa Derşida nu au putut onora cu prezenţa la nuntă, aceştia au ţinut să îi dedice proaspătului mire victoria din week-end cu Kemer Camăr (scor 4 – 0)!
 
După acest eveniment important din viaţa lor, Marius şi Gabriela Mânzat şi-au plănuit şi luna de miere. Astfel, în perioada 18 iulie – 3 august, cei doi vor vizita Spania, dar nu numai.


„Mă simt mult mai bine de când am făcut acest pas, mai împlinit, mai stabil, mai hotărât şi îmi doresc foarte mult să avem şi un copil. În luna de miere vom pleca în Spania pentru a vizita Barcelona, Valencia, marea şi tot ce mai este pe acolo. O să mergem cu maşina personală şi unde vom dori, ne vom opri să vizităm”,
ne-a spus Marius Mânzat.
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in