Connect with us

FOTBAL

Început de an cu nuntă în sportul sălăjean. GALERIE FOTO


Fost atlet de performanţă, actualmente jucător la CS Hida, Cristian Şomai a făcut pasul cel mare, iar sâmbătă şi-a unit destinele cu o tânără originară din VarAni la rând, Cristian Şomoi (n. 22 Februarie 1992) a făcut performanţă la LPS “Avram Iancu” Zalău, sub comanda profesorului Teodor Bidian. Astfel, atletul originar din localitatea Racâş (com. Hida) a devenit campion naţional la semimaraton cu echipa de juniori mari, dar şi vicecampion naţional la cros, cu aceeaşi echipă!

Admis la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj-Napoca, el şi-a continuat cariera la CSM Cluj. Din păcate, o accidentare urâtă la picior l-a obligat să pună capăt activităţii de performanţă. Timp de opt săptămâni, Şomai a avut piciorul în gips. A urmat refacerea, dar fără prea mare succes, astfel că el nu a mai putut reveni în prim-plan.

Să spunem că, între timp, Şomai practicase şi “sportul rege”, fiind junior republican la Luceafărul Bălan. Accidentarea nu l-a putut opri însă de la fotbal, astfel că fostul atlet a continuat să joace fotbal la nivel de amatori, la Meseşul Treznea, AS Tihău, Rapid Zimbor sau CS Hida.

La începutul acestui an, pentru Cristian Şomai a venit şi pasul cel mare din viaţă, căsătoria. După o relaţie de aproape un an şi jumătate, tânărul în vârstă de 25 de ani şi-a unit destinele cu Ramona, o tânără de 21 de ani din localitatea Var, pe care a întâlnit-o pe o reţea de socializare.

În toamnă, cei doi s-au căsătorit civil, pentru ca sâmbătă ei să fac acest pas şi din punct de vedere religios. Părinţi spirituali au fost familia Cosmin şi Ioana Groza, precum familia Cristian şi Dana Boie. Seara, a avut loc şi nunta, la sala de nunţi de la Hida, iar la acest eveniment au avut loc aproximativ 160 de invitaţi.

În nuntaşi s-au aflat şi colegi de la CS Hida, precum Cristian Moldovan, Ionuţ Fechete şi Ionuţ Pop, dar şi foşti colegi de la Rapid Zimbor, este vorba despre Adrian Brad, Radu Şomai şi Dorin Bârsan.

A fost o atmosferă plăcută, întreţinută cu diverse jocuri, dar s-a discutat şi despre fotbal, cu atât mai mult cu cât CS Hida pregăteşte cu asalt returul din Liga a IV-a, după ce prima parte a campionatului a fost mai ştearsă.

În ce priveşte noua familie, noi nu putem decât să le urăm “Casa de Piatră” şi tot binele din lume!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL