Connect with us

FOTBAL

SPECIAL. Nuntă mare în fotbalul sălăjean. GALERIE FOTO şi VIDEO


Marius Pop – fostul conducător al formaţiilor Favorit Dobrin şi Silvania Cehu Silvaniei s-a căsătorit cu aleasa inimii sale – Iulia. La specialul eveniment au fost prezenţi aproape 400 de invitaţi, care au fost încântaţi de atmosfera făcută de Puiu Codreanu. Bineînţeles, de la nuntă nu au putut lipsi foşti colegi dar şi adversari din fotbalul mic din Sălaj


Chiar dacă nu a jucat fotbal decât o scurtă perioadă – Marius Pop a devenit un personaj cunoscut în ”sportul rege” din Sălaj, dar şi la minifotbal. Mai întâi, ”Dipu” a evoluat prin Liga a V-a, la Venus Borla şi Unirea Hereclean, însă pentru o scurtă perioadă, deoarece în vara anului 2011 a pus bazele echipei din comuna Dobrin, care s-a înscris în Liga a V-a.

Dacă primul sezon a fost unul de acomodare, în stagiunea 2012 – 2013, Favorit Dobrin a câştigat Seria Vest şi a promovat în Liga a IV-a. Deşi din partea autorităţilor locale nu a prea avut sprijin, Marius Pop, împreună cu fratele său Ionuţ au susţinut echipa şi în eşalonul superior, acolo unde Dobrinul a avut rezultate bune, timp de un sezon, după care s-a retras din competiţie.

Pentru Marius Pop, aventura a continuat în Liga a IV-a, iar acesta a fost cooptat în conducerea celor de la Silvania Cehu Silvaniei, ca mai apoi să revină la Favorit Dobrin, formaţie ce în sezonul trecut a evoluat în Liga a V-a.

S-a implicat şi la minifotbal, unde a format o echipă – Favorit Brădet, care evoluează în continuare în competiţiile organizate la Bazele Sportive Onix, având şanse mari de calificare în prima ligă, acolo unde de fapt, Favorit a evoluat şi în sezonul trecut.

Toate acestea sunt realizări pe plan sportiv ale lui Marius Pop, însă cea mai mare realizare personală a avut loc sâmbăta trecută, când acesta şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale – Iulia Haran.

Data nunţii a fost ”bătută în cuie” anul trecut, când după o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani, Marius a cerut-o pe Iulia în căsătorie.
 
Evenimentul a avut loc la Colţ de Rai, dar mai întâi, tinerii au trecut pragul Primăriei din Zalău şi au spus ”DA” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Mai apoi, a urma cununia religioasă, care a avut loc la Biserica ”Buna Vestire” din Crişeni, unde tinerii însurăţei au ajuns împreună cu naşii: Szatmari Attila şi Anca Buzdug, respectiv Simona şi Florin Hosu, nimeni altul decât preotul din Sălăjeni.

Undeva după ora 20.00, la frumosul local de pe Meseş a început şi petrecerea, la care au participat aproape 400 de invitaţi.

Printre nuntaşi s-au numărat fotbalişti, antrenori dar şi sportivi, iar lista a fost deschisă de Marius Paşca, unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din judeţ, cel care momentan pregăteşte Dumbrava Gâlgău.

Dintre foştii colegi de la Dobrin au fost prezenţi portarul Sergiu Dalnoki, jucătorii Florin Crişan, Marius Dumitru Pop sau Cosmin Cuibuş, cei care în prezent evoluează la Voinţa Horoatu Crasnei, dar şi Sergiu Druhora, multiplu medaliat la Campionatele Mondiale, Europene şi Naţionale de Karate Kyokushin, care a îmbrăcat tricoul formaţiei din Dobrin timp de câteva sezoane.

De la Silvania Cehu Silvaniei a fost prezent Raul Moţ, cel care evoluează şi la echipa de pe sintetic – Favorit Brădet, dar şi Cătălin Odenie, cel care în vară s-a transferat de la Cehu Silvaniei tocmai în Liga a III-a la Unirea Jucu.
 

O prezenţă mai specială a fost cea a liderului de la Unirea Mirşid – Florin Pop, cel cu care Marius Pop a fost şi este rival la competiţiile fotbalistice, dar cu care este un prieten foarte bun în viaţa de zi cu zi.

Nu vom încheia lista invitaţilor din lumea sportului fără să-l amintim şi pe Vlad Paşcalău, fost jucător la Silvania Cehu Silvaniei, în perioada în care Marius Pop era conducător, dar care acum evoluează la Rapid Jibou.

Toţi invitaţii s-au distrat pe cinste, mai ales că atmosfera a fost întreţinută de consacratul Puiu Codreanu, cel pe care lumea l-a asaltat pentru dedicaţii, dar mai ales pentru fotografii.

Sonorul muzical a mai fost asigurat de Ionuţ Coste şi formaţia sa, dar şi de către o elevă de la Liceul de Artă ”Ioan Sima” din Zalău, este vorba de Alice Ghile.

Cu atâtea surprize pentru invitaţi, lumea s-a distrat pe cinste, a dansat şi s-a simţit bine, iar petrecerea a durat până la orele dimineţii.

”A fost o nuntă reuşită, iar invitaţii s-au distrat pe cinste. Le mulţumim celor care au acceptat invitaţia noastră şi au fost alături de noi în aceste momente frumoase”, a spus Marius Pop.

Acum, pentru noua familie Pop va urma luna de miere tocmai în Thailanda, o ţară din Sud-Estul Asiei, acolo unde tinerii însurăţei vor pleca peste câteva săptămâni.

Nouă nu ne rămâne decât să le urmăm tinerilor “Casă de piatră, sănătate, bucurii şi numai împliniri!”. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL