Responsive Menu
Add more content here...


Foto – „Săptămâna Verde” petrecută alături de pompierii sălăjeni

În această săptămână, pompierii sălăjeni au desfășurat o serie de activități destinate elevilor în cadrul programului educațional “Săptămâna Verde”

by Mihai POP
0 comment 335 views
A+A-
Reset

Cadrele militare au vizitat mai multe instituții de învățământ din județ, dar au avut plăcerea să primească și oaspeți la sediul inspectoratului și al subunităților din județ.

Pompierii le-au prezentat copiilor tehnica din dotare și echipamentele pe care aceștia le utilizează pentru intervenții în diferite situații de urgență.

Totodată, elevii au avut posibilitatea de a încerca echipamentele de protecție, de a fi părtași la diferite exerciții demonstrative cu accesoriile din dotarea autospecialelor și spre marea încântare a lor, să se urce în autospecialele salvatorilor.

Partea preventivă nu a fost neglijată, fiindu-le reamintite elevilor măsurile și comportamentul recomandat în cazul diferitelor tipuri de situații de urgență. Aceștia au promis să respecte regulile și să le transmită și părinților ce au învățat.

Activitățile derulate de către pompierii sălăjeni în această săptămână au fost un prilej de bucurie atât pentru copiii care sunt entuziasmați să fie mai aproape de salvatori, cât și pentru noi pentru energia pozitivă cu care micuții ne încarcă la fiecare întâlnire.

You may also like

Leave a Comment