Connect with us

FOTBAL

SPECIAL. Nuntă în “familia” Sportul Sălăjean. GALERIE FOTO şi VIDEO


Cel denumit “peniţa de aur” a presei sportive din Sălaj s-a căsătorit. După o idilă ce durează de aproape trei ani, Ionuţ Costinaş şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Bianca Ardelian. La nuntă au fost prezenţi colegi de breaslă, dar şi oameni de sport, în special arbitri, având în vedere că colegul nostru este unul dintre cavalerii fluierului cu experienţă din Sălaj


Ionuţ Costinaş (n. 14 Februarie 1990) a devenit un nume în sportul din judeţul Sălaj, mai întâi ca arbitru de fotbal. Chiar dacă are doar 26 de ani, el are deja o vastă experienţă în fotbalul mic din judeţ, astfel că – în cei aproape 10 ani de activitate – Costinaş a oficiat aproape 400 de meciuri la juniori, Liga a V-a şi Liga a IV-a. În topurile realizate la final de an a fost de mai multe ori în clasamentul celor mai buni “cavaleri ai fluierului” din Liga a V-a!

Între timp, Ionuţ s-a remarcat şi în presa sportivă, astfel că în cei cinci ani de activitate a reuşit să îşi facă un nume în mass media scrisă, ca şi redactor la ziarul Sportul Sălăjean. Ca semn de recunoştinţă, la ultima ediţie a Galei  Presei, pasionatul ziarist a primit o distincţie  specială, adică o plachetă pentru “Peniţa de aur” a presei sportive din Sălaj de care este foarte mândru…

Tot mândru este Ionuţ Costinaş şi acum, când la finalul săptămânii trecute, el a făcut pasul cel mare din viaţă. Astfel, după o relaţie pasională cu Bianca Ardelian, colegul nostru s-a căsătorit.

Sâmbătă dimineaţa, tinerii au trecut pragul sălii de cununii de la Primăria Zalău, unde au spus “DA” în faţa ofiţerului civil. Mai apoi, ei au ajuns la Biserica “Sfânta Vineri”, împreună cu părinţii spirituali, este vorba despre Florin şi Mădălina Mureşan, respectiv Marius Belmega şi Adina Bara, pentru cununia religioasă.

Felicitările, masa şi dansul au avut loc la Colţ de Rai, un local plin de rafinament, amplasat într-un cadru superb. Încet-încet, cei aproximativ 230 de invitaţi şi-au făcut prezenţa, dar nunta nu putea începe fără actorii principalii. Undeva după ora 14.30, tinerii însurăţei şi-au făcut apariţia dintr-o limuzină, închiriată special din Cluj-Napoca, şi cheful putea să înceapă.

Să spunem că între invitaţi s-au aflat mai multe persoane din lumea sportului, în special din fotbal. Colegii lui Ionuţ din lotul judeţean de arbitri nu puteau să îl lasă “singur” în aceste momente importante, astfel că lista de arbitri prezenţi a fost una stufoasă, iar în capul listei s-a aflat chiar Gabriel Bârjac – preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Sălaj.

Şirul a continuat cu arbitrii divizionari, adică Gabriel Almaş, Sergiu Corb, Bogdan Cozorici, Sergiu Duma şi Flaviu Seiche, dar şi cu arbitrii din lotul judeţean, este vorba de Roxana Botiş, Alexandru Turian, David Sacotă, Dan Mate, Alexandru Sabău, Marin Taloş, Bogdan Puşcaş, Fabian Rus şi Robert Goie. Acesta din urmă a fost însoţit de Andrada Pop, fosta jucătoare a echipei HC Zalău, care se află într-o perioadă de refacere, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept.

O prezenţă specială a fost cea a lui Tunyogi Janos, alias “Salomir”. Fost arbitru în Sălaj, acesta s-a stabilit de ceva timp în Anglia, dar a ţinut neapărat să fie alături de “Costică” în aceste momente şi a dat o… fugă până acasă! Cum nunta fostului coleg de arbitraj a coincis cu ziua sa de naştere, Tunyogi a primit o dedicaţie specială de la formaţia Cosmin Chichişan, cea care a întreţinut atmosfera. Aceasta, cu atât mai mult cu cât şi Cosmin Chichişan a fost arbitru acum câţiva ani în colegiul Sălaj, iar unii dintre arbitrii prezenţi i-au fost colegi! Cam aceeaşi situaţie a fost şi cu Călin Chichişan, cel care a fost DJ.

Chiar dacă dimineaţă fusese delegat ca observator la meciul de liga secundă dintre Olimpia Satu Mare şi Luceafărul Oradea, Daniel Sabou – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj a fost prezent împreună cu soţia sa, Adriana. Tot din lumea fotbalului au fost prezenţi portarul Gabriel Ispas (Luceafărul Valcău), Claudiu Mărcuş (Olimpic Bocşa), Bogdan Morar, fiul preşedintelui de la FC Zalău sau Alexandru Pop, jucător la echipa de minifotbal Old Boys Info Plus.

Trebuie spus însă că şi colegii şi foşti colegi din presă au fost alături de Ionuţ Costinaş, iar lista a fost deschisă de Călin Onicaş – managerul ziarului Sportul Sălăjean şi de colegii şi foşti colegi de la ziar, adică Cristian Moldovan, Ciprian Riza, Robert Goie, Vlad Paşcalău, Monica Mare, Lavinia Surducan, Adrian Cherecheş, Ciprian Petran şi Monel Sabou.

Nu puteam trece de listele de invitaţi fără să menţionăm prezenţa fotomodelului Lavinia Muscan. Frumoasa zălăuancă are numeroase prezentări la importante evenimente din ţară, dar şi din străinătate, de la prezentarea Miss România şi Gala Fotbalului Românesc până la Miss Model of the World, ce a avut loc în China! Deşi avea un program foarte încărcat, ea a făcut un efort fiind prezentă la eveniment.

Cu o aşa prezenţă, atmosfera nu putea fi decât încinsă şi invitaţii s-au distrat până spre miezul nopţii, iar ultimii petrecăreţi au părăsit localul undeva spre ora 24.00. Trebuie spus că tradiţia cu furatul miresei a dispărut şi colegul nostru s-a asigurat că jumătatea sa să fie prezentă împreună cu el pe scenă până la final.
Să nu uităm şi de momentul artistic realizat de o parte a Ansamblului folcloric “Porolissum”, gustat din plin de invitaţi.

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au acceptat invitaţia noastră şi au fost alături de noi în aceste momente unice pentru familia Costinaş.  Cred că cu toţii s-au simţit bine şi chiar vreau să îi mulţumesc în mod special  prietenului Cosmin Chichişan, cel care a reuşit să întreţină atmosfera”, ne-a spus Ionuţ Costinaş.

 
Acum, noua familie îşi face deja bagajul pentru luna de miere, deoarece miercuri după-amiaza Ionuţ şi Bianca Costinaş va pleca pe calea aerului către Spania, acolo unde îi aşteaptă un concediu de vis în Costa Brava, superba staţiune lângă Barcelona!

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm tinerilor însurăţei “Casă de piatră, sănătate, bucurii şi numai împliniri!”.
                                              REDACÅ¢IA

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL