Connect with us

FOTBAL

Nuntă specială în sportul sălăjean. GALERIE FOTO


După o idilă de aproape doi ani şi jumătate, fotbalistul Flaviu Bărnuţiu şi fosta handbalistă – Marina Cosma – şi-a unit destinele la finalul săptămânii trecute. Părinţi spirituali au fost tot familii de sportivi, este vorba despre Cătălin Chiş – fostul fotbalist de primă ligă, şi handbalista Georgiana Ciuciulete! La petrecerea organizată cu acestă ocazie la Briliant Plazza, au ţinut să fie alături de noii însurăţei zeci de fotbalişti din tot Sălajul, dar şi foste handbaliste de la CSS Zalău


 

Cu siguranţă, Flaviu Bărnuţiu (n. 2 Septembrie 1988) este unul dintre personajele speciale ale “sportului rege” din judeţul nostru, aceasta deoarece fotbalistul în vârstă de 28 de ani a trecut şi s-a impus pe la majoritatea formaţiilor cu pretenţii din ultimul deceniu din Sălaj, ba chiar şi la Sportul Şimleu sau FC Zalău, grupările sălăjene care în ultimii ani au reprezentat judeţul nostru în eşaloanele superioare.

La fel ca şi mulţi alţi copii din municipiu, Flaviu a făcut primii paşi în fotbal la grupele de copii şi juniori de la FC Armătura Zalău, acolo unde a fost coleg de generaţie cu Vlad Bonţe, Maior Istvan, Cătălin Chiş, Victor Tihăuan, Nicolae Maxim, Paul Hanga sau Cosmin Cuibuş. Timp de patru ani, el a îmbrăcat tricoul grupării zălăuane, cu care a participat şi în Campionatul Naţional de juniori republicani.

După terminarea clasei a VIII-a, talentatul fotbalist s-a transferat la LPS Satu Mare, unde a fost antrenat de Dacian Nastai, fiind coleg cu Florin Gardoş, Raul Crişan, Robert Villand sau Adrian Micaş!

Ca şi senior, debutul său s-a petrecut în tricoul formaţiei Bihorul Beiuş, care activa în Liga a III-a. După un sezon în Bihor, Bărnuţiu a venit la Şimleu via Halmăşd şi – cu noua echipă de sub Măgură – a evoluat în al treilea eşalon.

Când FC Zalău a promovat, fundaşul a revenit acasă unde a jucat doi ani şi jumătate. Un retur a evoluat la Unirea Dej, după care a urmat un circuit de transferuri la echipe cu pretenţii din fotbalul mic din Sălaj, precum Sportul Şimleu, Flacăra Halmăşd, Luceafărul Bălan, Silvania Cehu Silvaniei sau Unirea Mirşid. Cu Bălanul, a reuşit eventul (cupa şi campionatul) şi chiar a promovat în Liga a III-a, acest lucru fiind dorit în acest sezon şi cu cealaltă grupare din comuna Bălan – este vorba de Dumbrava Gîlgău, cu care se clasează în acest moment pe locul secund.

Până să devină campion şi cu Dumbrava, Flaviu Bărnuţiu a făcut un pas important în viaţa personală, astfel că la finalul săptămânii trecute el s-a căsătorit!

Aleasa inimii sale este Marina Timea Cosma, o fostă handbalistă de performanţă, care în cei aproape 10 ani de activitate pe semicerc a avut rezultate bune sub comanda antrenorilor Elena Tadici, regretatei Mia Cenan sau Dan Pavel. Cea mai notabilă performanţă cu echipa CSS Zalău a fost locul 4 la turneul final al Campionatului Naţional de junioare I de la Plopeni.

Cei doi s-au cunoscut acum vreo doi ani şi jumătate într-un cerc de prieteni comuni. A fost dragoste la prima vedere şi de atunci cei doi tineri fac un superb cuplu, iar Marina este nelipsită de la partidele lui Flaviu din Liga a IV-a, dar şi la cele din Campionatul Judeţean de minifotbal.

Pentru cei doi îndrăgostiţi, Sărbătorile de Iarnă au avut un farmec şi mai special, deoarece Flaviu a cerut-o pe Marina în căsătorie! Acesta nu a fost singurul cadou de sărbători, deoarece fosta handbalistă a devenit însărcinată, micuţul urmând să se naşte undeva prin luna iulie.

Săptămâna trecută, Flaviu Bărnuţiu şi Marina Cosma s-au căsătorit. Joi, la Primăria Zalău a avut loc cununia civilă, iar după-amiază a avut şi cununia religioasă la Biserica “Naşterea Domnului”. Să spunem că părinţi spirituali pentru noua familie au devenit Cătălin şi Adriana Chiş, respectiv Marius şi Georgiana Ciuciulete. Adică, tot familii de sportivi, deoarece Cătălin Chiş este unul dintre puţinii sălăjeni care au respirat aerul tare din prima ligă din România. De precizat că fostul jucător al formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ este unul din prietenii adevăraţi ai lui Flaviu, cu care se ştie din clasa I!  De cealaltă parte, familia Ciuciulete a rămas în relaţii bune cu însurăţeii noştri, de când handbalista Georgiana evolua la HC Zalău.

Acest moment important din viaţa celor doi tineri trebuia serbat împreună cu familiile, rudele, vecinii sau prietenii, dar nu au lipsit oameni din sportul sălăjean. Astfel, între cei aproximativ 300 de invitaţi s-au aflat foarte mulţi colegi sau chiar adversari ai lui Flaviu de pe “dreptunghiul verde”, împreună cu Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

De la actuala echipă – Dumbrava Gîlgău – au spus “prezent” managerul Marius Paşca şi colegii Vlad Negrean, Gabriel Å¢iriac, Răzvan Sabou, Andrei Bene şi Marius Rus. Reprezentate au fost şi rivalele echipei de pe Arena Gâlgău, începând cu campioana Unirea Mirşid, prin Maior Istvan, Mihai Bode, Ciprian Bărnuţiu, Ionuţ Blaga, Bogdan Ciaca şi Raul Iliese, dar şi Rapid Jibou, prin Vlad Paşcalău, sau Flacăra Halmăşd, prin Lupo Lorand, Tudor Ulmeanu, Adrian Gheţi şi Bogdan Filip.

Pe lista invitaţiilor s-au mai aflat jucători din fotbalul mic, precum Ioan Barou (conducătorul echipei Olimpic Bocşa), Dan Cenan, Beko Gabor, Beko Nandor, Alex Sima, Rareş Hossu, Madaras Csaba, Gabriel Călăcean, Ionuţ Coste, Rareş Bărnuţiu, George Bumbuţ sau Vlad Bumbuţ.

Majoritatea dintre aceştia sunt jucători şi în Liga I de minifotbal, competiţie organizată la Bazele Sportive ONIX din Zalău şi la care Flaviu este nelipsit de ani buni în acelaşi tricou, este vorba despre cel al formaţei Fan Courier! În aceste condiţii, de la nuntă nu putea lipsi Radu Ionuţaş – conducătorul echipei “poştaşilor rapizi” şi care este şi patronul societăţii la care mirele este angajat de vreo şase ani!

Între nuntaşi s-au aflat şi jucători de la FC Zalău, este vorba despre Claudiu Băican şi Raul Stanciu.

Lista invitaţiilor poate continua şi cu foste handbaliste, precum Florina Å¢urcaş, Alina Ciordaş, Cosmina Berbecar, Raluca Negrean, Corina Filipan sau Raluca Puşcaş, cea din urmă venind la braţ cu Gabriel Cherbeleaţă (Ştiinţa Explorări Baia Mare), cel cu care trăieşte o frumoasă poveste de iubire încă de când voleibalistul evolua la CS Volei Municipal Zalău.

Vineri seara, la Briliant Plazza, cu toţii s-au distrat de minune şi pentru ca atmosfera să fie mai încinsă, invitat special a fost Dacian de la Oradea, un cunoscut interpret de manele.

S-a mâncat, s-a băut şi s-a dansat până spre zorii zilei următoare, iar pe unii dintre invitaţi dimineaţa de sâmbătă i-a găsit tot pe scenă!

“A fost cel mai frumos moment din viaţa mea. Sunt fericit că am făcut acest pas important din viaţa mea. Sper că invitaţii s-au simţit minunat, iar pe această ocazie chiar vreau să le mulţumesc că au fost alături de noi în aceste momente. În ce priveşte planurile de viitor, nu putem spune prea multe, deoarece prin iulie se pregăteşte să vină pe lume şi bebe. Acum, pentru noi, cel mai important este să fim sănătoşi şi fericiţi, iar celelalte vor veni în timp”,
a spus proaspătul mire.


Amănunte despre acest subiect puteţi vedea şi în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 3 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL