Responsive Menu
Add more content here...


Primarul Zalăului Ionel Ciunt, prezent ca invitat la forumul desfășurat în municipiu -“Progrese și Excelență în Otorinolaringologie”

by Tiberius NICODA
0 comment 178 views
A+A-
Reset
Progrese şi Excelență în Otorinolaringologie 2024-evenimentul desfășurat la Zalău – Forumul “Progrese și Excelență în Otorinolaringologie” și evenimentul festiv -Gala Elitelor Medicale în Otorinolaringologia Românească.
În perioada 26 – 27 aprilie 2024, în cadrul elegantului complex de evenimente Brilliant Parc, se desfășoară manifestarea care  este dedicată tuturor profesioniștilor din domeniul ORL .
Evenimentul este prilejul unui schimb valoros de informații de specialitate, precum și de stabilire a unor conexiuni veritabile cu alți experți din domeniul medical, cât și cu reprezentanți ai companiilor de profil.
Prezent la eveniment în calitate de invitat, primarul municipiului Zalău Ionel Ciunt, a declarat :
„ A fost o onoare să fiu prezent, astăzi, la întâlnirea profesioniștilor din comunitatea medicală și științifică ORL, în cadrul celei de-a doua ediții a Forumului “Progrese și Excelență în Otorinolaringologie”.
 În calitate de primar al municipiului Zalău le-am transmis “Bun venit” în orașul nostru elitelor_medicale și le-am împărtășit sentimentele de prețuire și respect pentru întreaga activitate pe care o desfășoară.
 Felicitări organizatorilor acestui Forum și cadrelor medicale prezente pentru profesionalismul și dăruirea de care dau dovadă în desfășurarea actului medical!”-a spus edilul în cuvântul său

 

You may also like

Leave a Comment