Connect with us

Nuntă în familia Rapid Zimbor! GALERIE FOTO

 


Cosmin Tămăşan, compenent de bază al echipei conduse de Gabriel Mureşan a făcut cel mai important pas în viaţa personală şi s-a cununat civil şi religios cu aleasa inimii sale, Alexandra


 

 
De câţiva ani, Cosmin Tămăşan (n. 21 octombrie 1989) a fost o „constantă” în fotbalul mic din Sălaj, fotbal în care a făcut primul pas în tricoul formaţiei Rapid Zimbor.  După evoluţii bune în tricoul Rapidului, puternicul fundaş s-a transferat la CS Hida, formaţie alături de care a evoluat în Liga a IV-a.

 
Recent, Tămăşan a revenit la „prima sa dragoste” şi îmbracă din nou tricoul Rapidului din Zimbor. Pentru gruparea condusă de Gabriel Mureşan, Cosmin a fost omul bun la toate, fiind un jucător polivalent şi care a evoluat chiar şi pe postul de portar.
 
În acest sezon, Cosmin Tămăşan se luptă alături de colegii săi de la Rapid pentru un loc pe podium în Seria Est din Liga a V-a. În acest moment, Adrian Brad şi compania se situează pe locul 5, la două puncte de locul 3, ocupat de Someşul Someş Odorhei. 
 
Până să se stabilească poziţia finală ocupată de Rapid, Cosmin Tămăşan a făcut un pas important în viaţa personală. Astfel, sâmbătă, 6 mai, fotbalistul s-a cununat civil şi religios cu aleasa inimii sale, Alexandra Å¢ibenschi.
 

Cei doi s-au cunoscut
în urmă cu aproximativ doi ani, în Hida, localitatea de baştină a Alexandrei. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar Alexandra este nelipsită de la meciurile lui Cosmin
 
 
Să spunem că cununia civilă a avut loc în Sînmihaiu-Almaşului, locul natal al lui Cosmin, în timp ce cununia religioasă a avut loc la Biserica Ortodoxă din Hida. Părinţi spirituali le-au fost Olivian şi Maria Stanca şi Adrian şi Alexandrina Brad. Adrian Brad, căpitanul celor de la Rapid Zimbor având un  motiv dublu de a sărbătorii, 6 mai fiind ziua sa de naştere.
 
 
Alături de proaspeţii însurăţei au fost peste 30 de persoane, iar petrecerea de după cununie va avea loc abia anul viitor. Până atunci, cei doi tineri se pregătesc să devină părinţi, în luna septembrie.
 
 
Pe final, să spunem că naşul Adrian Brad a ţinut să le ureze mirilor: „La mulţi ani, casă de piatră şi mulţi copii”.
 
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in