Connect with us

FOTBAL

Nuntă mare în fotbalul mic din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO


Marius Taloş, căpitanul celor de la AS Creaca Jac, a semnat cel mai important contract din viaţa sa. Jucătorul s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Denisa Alexandra, şi la marele eveniment au ţinut să le fie aproape peste 450 de invitaţi


Marius Taloş a evoluat în marea majoritate a carierei sale la AS Creaca Jac. La formaţia condusă de Samir Sabou, Marius este o piesă importantă, fiind şi căpitanul echipei.

Pentru Marius Taloş, cea mai mare realizare în fotbalul mic din Sălaj este fără doar şi poate, titlul cucerit cu AS Creaca Jac în Seria Est din Liga a V-a, în sezonul 2014-2015. În cariera sa, până acum, Marius a mai evoluat pentru Largiana Românaşi şi Balti Dob Doba.

Putem spune că pentru Marius, sezonul 2014-2015 a fost cel mai reuşit din toate punctele de vedere. Deoarece, în acea perioadă a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soţie. Astfel, la o ieşire cu prieteni la pizzeria Don Roberto din Zalău, cei doi şi-au intersectat privirile pentru prima dată.

După aproximativ două săptămâni, în care cei doi şi-au spus vorbe dulci, a venit momentul să îşi „oficializeze” relaţia. De atunci şi până în prezent, cei doi formează un cuplu.

La data de 11 iunie 2016, în timp ce Marius şi Denisa Alexandra se aflau la o nuntă în Târgu Mureş, căpitanul de la AS Creaca Jac a decis să facă un pas important în relaţia cu iubita sa. Astfel, jucătorul a cerut-o de soţie pe Denisa, chiar la nunta la care se aflau. A fost un moment greu de descris în cuvinte pentru Denisa Alexandra, dar cu toate că era copleşită de emoţii şi trăiri care nu pot fi explicate, aceasta a spus „DA”!

După aproximativ un an, mai exact pe 17 iunie, cei doi au avut şi cununia civilă la Primăria Zalău, dar şi cea religioasă, la Biserica Sfânta Vineri din municipiu. Părinţi spirituali le-au fost Andrei şi Anca Goarnă şi Adrian şi Maria Pene.

La ora 20:00, la Pensiunea Zagor din Zalău a început şi o mare petrecere. Alături de tinerii căsătoriţi au ţinut să le fie aproape nu mai puţin de 473 de invitaţi, printre care colegii de la AS Creaca Jac, precum Vlăduţ Bălăjel, Ionuţ Pripon, Raul Jecan sau conducătorul echipei, Samir Sabou, dar şi fostul său coleg de AS Creaca Jac, Răzvan Sabou, actualmente jucătorul Dumbravei Gîlgău şi Claudiu Băican, portarul celor de la FC Zalău, alături de soţia sa.

Invitaţii, alături de miri au cântat, au dansat şi s-au distrat până dimineaţa. Ultimii invitaţii au plecat în jur de ora 7:00.

După acest pas important în viaţă, Marius Taloş se simte diferit, în bine şi alături de soţia sa au stabilit şi primele obiective de familie. „Mă simt mult mai bine, mai împlinit după acest pas important. Ne dorim să formăm o familie cu doi-trei copii şi să fim sănătoşi. Ne-am dori primul copil în viitorul apropiat”, ne-a spus Marius Taloş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL