Responsive Menu
Add more content here...


O maşină de gunoi a acroşat două maşini, în timp ce depăşea o căruţă. O femeie a ajuns la spital

Eveniment rutier petrecut azi la Crişeni, în care au fost implicate trei maşini şi căruţă

by Mircea ARDELEAN
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Zarvă mare azi, 16 aprilie, pe Drumul Naţional DN 1H, pe raza localităţii Crişeni. Undeva după orele 11 ale dimineţii, la ieşirea din sat înspre comuna Mirşid, a avut loc un eveniment rutier mai deosebit.

O maşină de gunoi circula pe direcţia Zalău – Jibou. La un moment dat, autovehicul ar fi intrat într-o manevră de depăşire a unei căruţe ce rula pe aceeaşi direcţie.

Din câte se pare, şoferul  nu s-ar fi asigurat suficient, deoarece, din sens opus veneau alte maşini. Nu a mai reuşit să redreseze maşina, acroşând două autoturisme care veneau din sens opus.

În timpul impactului, calul ce tracta căruţa s-a speriat şi a luat-o la galop. O femeie în vârstă de 51 de ani, care se afla în căruţă, s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, suferind leziuni.

Traficul din zonă fost îngreunat şi minute bune s-a circulat într-un singur sens.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă.

Echipajul medical ajuns acolo a acordat îngrijiri victimei, care ulterior a fosta transportată la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Reprezentanţii IPJ au menţionat pentru ziarul Ştirile din Sălaj că victima nu a suferit răni grave, iar evenimentul rutier a fost considerat de poliţişti ca o tamponare.

You may also like

Leave a Comment