Responsive Menu
Add more content here...


Consultații gratuite și servicii de ecografie la Zalău, în campania medicală “Din grijă pentru tine”, inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România

În perioada 12-13 mai 2024, spații pentru consult și examinare medicală vor fi amenajate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, furnizându-se consultații gratuite și servicii de ecografie

by Tiberius NICODA
0 comment 360 views
A+A-
Reset

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată și organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.

Această campanie se va desfășura Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată și organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.

O parte consistentă a echipei de voluntari este formată din persoane adventiste practicante, creștini care au adoptat un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, cu legile acesteia și cu ultimele descoperiri științifice.

În perioada 12-13 mai 2024, spații pentru consult și examinare medicală vor fi amenajate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, furnizându-se consultații gratuite și servicii de ecografie.

Înscrierile pentru consultații gratuite vor începe pe data de 6 mai 2024 , iar pentru mai multe informații puteți suna la numărul: 0376 50 60 70 sau puteți accesa platformele impreunapentruoameni.ro sau dingrijăpentrutine.ro.

Proiectul „Din grijă pentru tine” are ca obiectiv oferirea de servicii gratuite în domeniile medical, educațional și social.

 „Noi suntem determinați să ajutăm, să ne facem bine „ÎMPREUNĂ”. Proiectul „Din grija pentru tine”, face parte din campania de sănătate „ÎMPREUNĂ” PENTRU OAMENI, care cuprinde mai multe domenii și activități în beneficiul populației din Zalău și împrejurimi.

Cu programare, veți putea beneficia, în limita locurilor disponibile, de: audiologie, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, endocrină, vasculară și cardiovasculară, chirurgie și ortopedie pediatrică, consiliere nutrițională, dermatologie și dermatoscopie, diabet și boli de nutriție, dietetică medicală, doppler venos și carotidian, ecografie mamară și abdominală, endocrinologie și ecografie tiroidiană copii și adulți, gastroenterologie, ginecologie, medicină de recuperare și kinetoterapie, medicină dentară, medicină generală, medicină internă, nefrologie, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie adulți, osteodensitometrie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, puncție tiroidiană cu ac fin, reumatologie, urologie, consiliere pentru un stil de viață sănătos.

  • Ajutăm populația să beneficieze de o abordare profilactică a bolilor cronice și să conștientizeze importanța stilului de viață pentru o bună stare de sănătate
  • Furnizăm participanților informații sistematice pentru evitarea factorilor de risc în bolile cronice
  • Ajutăm la conturarea unor motivații proprii şi durabile pentru schimbarea stilului de viață şi oferim asistență în vederea adoptării unor deprinderi sănătoase.
  • Proiectul nostru contribuie la depistarea precoce a unor afecțiuni și a bolilor cronice, prin ecografii, consultații, consiliere, măsurători antropometrice, teste de laborator şi evaluarea computerizată a stilului de viață”, precizează inițiatorii acestui proiect în motivarea acțiunii lor.

„Din grijă pentru tine” este un proiect umanitar în cadrul căruia 300 de voluntari, care includ medici, asistente medicale, cadre didactice, studenți și liceeni, și-au propus să aducă primăvara în municipiul Zalău prin fapte de bine. Teama de a merge la medic reprezintă o realitate prepandemică a societății noastre, însă ultimii trei ani au acutizat puternic această problemă. Mulți români nu au timp, bani și nici curaj să depisteze afecțiunile de care pot suferi. De aceea oferim servicii medicale gratuite cu sprijinul unor specialiști de top, care dispun de aparatură medicală performantă.

„Din grijă pentru tine” este inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România, o campanie pentru educație și prevenție în cadrul căreia toți participanții vor putea beneficia de consultații în mod gratuit.

În cadrul aceluiași proiect se vor oferi pachete cu produse de igienă pentru 50 de familii nevoiașe din oraș, alese împreună cu autoritățile locale. De asemenea, luni, 13 mai, la ora 11:00, va avea loc și o conferință de presă prilejuită de campania social-medicală.

În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, ce nu trebuie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Este totuși necesar să aveți la dumneavoastră actul de identitate pentru corelarea cu sistemul de programări. Orice alte documente pe care le considerați de folos (fișe medicale, analize etc.) sunt binevenite. Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare in sistem (pentru aceeasi persoana). Va multumim de intelegere

You may also like

Leave a Comment