Responsive Menu
Add more content here...


Independentul Bogdan Ilieș, după ce şi-a depus candidatura pentru un loc de consilier municipal – “Candidez cu speranța că în Consiliul Local se vrea şi un reprezentant al cetățenilor!”

Bogdan Ilieș, alias "Gymy", iubit în special de tineri pentru care a iniţiat de-a lungul anilor diferite proiecte şi propuneri inovatoare, revine în cursa electorală. Faţă de alegerile locale din 2020, Bogdan Ilieş vine cu o maturitate sporită şi cu speranţă de a face cu adevărat ceva pentru concetăţenii săi, pe care vrea să îi reprezinte cu mândrie

by Tiberius NICODA
0 comment 408 views
A+A-
Reset

Bogdan Ilieş (40 ani), cel care este managerul Clubului Millennium şi al piscinei Season Pool, și-a validat candidatura pentru poziția de consilier local prin prisma de candidat independent.

Vă amintim în acest context, că Bogdan Ilieş a avut mai multe propuneri inovatoare pentru tinerii din oraş, printre care amintim faptul că are o altă viziune în ceea ce priveşte organizarea Zilelor Oraşului, la care vrea să le schimbe şi locaţia pe Stadionul Municipal, unde accesul să fie cu buletinul şi doar pentru locuitorii oraşului.

Acesta mai propus în trecut organizarea Revelionului cu concert în aer liber pe lângă focurile de artificii şi posibilitatea de a servi un vin cald sau un pahar de şampanie fără ca participanții să fie amendați de către de Poliţia Locală pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public. Desigur, Bogdan Ilieș , în calitate de candidat la Consiliul Local Zalău are proiecte și inițiative noi care îl recomandă pentru această candidatură și postură.

Iată că, Biroul Electoral de Circumscripție din Zalău a validat acum candidatura independentă a lui Bogdan Ilieș la funcția de consilier local în Consiliul Local Zalău.

Bogdan Ilieș avea și își păstrează mesajul electoral sloganul „Facem istorie în Zalău”. Nu l-a ales întâmplător, ci pentru faptul că în ultimii ani nu a mai fost ales un consilier local independent în municipiu.

Independentul Bogdan Ilieș susține că nu își dorește nicio funcție publică și a intrat în bătălia electorală pentru că își dorește sa fie sută la sută în folosul cetățenilor orașului Zalău.

După depunerea și validarea candidaturii sale pentru un post de consilier local în anul electoral 2024, la alegerile locale , în legătură cu opțiunea sa, Bogdan Ilieș a declarat simplu și pe înțelesul tuturor:

“Oficial! Din nou candidatul vostru!
Mulțumesc celor cu care m-am întâlnit și au semnat pentru a putea candida!
Mulțumesc sutelor de zălăuani care m-au votat la alegerile din 2020, datorită vouă am decis să candidez din nou cu speranța că se poate și se vrea un reprezentant al cetățenilor în Consiliul Local!”.

Noi îi dorim succes și reușite lui Bogdan Ilieș și ceea ce și-a propus, să-i reușească!

You may also like

Leave a Comment