Responsive Menu
Add more content here...


Bogdan Nicolae, demis de la “U” Cluj. Noul antrenor va fi tot un sălăjean

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.7K views
A+A-
Reset

Una caldă, una rece pentru Bogdan Nicolae. Sălăjeanul nu s-a putut bucura prea mult de calificarea Naţionalei României U18 la Campionatul European, deoarece promiţătorul antrenor a fost demis de “U” Cluj. Locul său pe banca tehnică a studenţilor a fost luat de un alt sălăjean

Cu Bogdan Nicolae în postura de antrenor secund şi cu zălăuanii Dragoş Crişan şi  Patrick Verdeş în teren, echipa naţională a României Under 18 a reuşit în zilele trecute să se califice la turneul final al Campionatul European, ce va avea loc în această vară în Bulgaria. O performanţă extraordinară, pentru care cei trei sălăjeni merită felicitări!

Pentru tehnicianul zălăuan, însă, bucuria acestei mari performanţe a fost de scurtă durată, deoarece Bogdan Nicolae a fost demis de conducerea grupării clujene.

A fost o aventură scurtă pentru sălăjeanul nostru în postura de antrenor principal al formaţiei “U” Cluj. “Uns” pe banca tehnică a studenţilor la începutul lunii august 2023, Bogdan Nicolae a condus echipa de volei a Clujului timp de 13 etape.

Clujenii, fără punct câştigat în 13 etape

Din păcate, sub comanda antrenorului din Zalău “şepcile roşii” nu au reuşit aproape nimic, “U” Cluj fiind singura formaţie de pe prima scenă a voleiului românesc fără vreun punct acumulat. Astfel, în aproape şase luni, studenţii clujeni au pierdut toate cele 13 jocuri disputate din campionat, reuşind să câştige doar 2 seturi!

Putem puncta totuşi şi un aspect pozitiv. În turul I al Cupei României, Universitatea a reuşit două victorii în faţa celor de la CSU Universitatea de Vest Timişoara (3 – 1 la Cluj-Napoca şi 3 – 2 la Timişoara). În turul secund, însă, clujenii au pierdut clar în faţa campioanei Arcada Galaţi atât turul, cât şi returul.

Zălăuanul Vlad Negrean, noul antrenor al echipei “U” Cluj!?

În această săptămnă, conducerea secţiei de volei de la “U” Cluj a încercat un şoc la echipă şi l-a demis pe Bogdan Nicolae de pe banca tehnică. Conform informaţiilor noastre, noul tehnician al Clujului va fi Vlad Negrean, adică tot un sălăjean, care evoluează de ani buni pentru gruparea “alb-negrilor”, cu o pauză de câteva sezoane în tricoul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Să spunem că Negrean a fost inclus în staff-ul tehnic al studenţilor încă din anul 2021, chiar dacă el este încă şi jucător activ, la vârsta de 36 de ani.

Să mai spunem faptul că lui Bogdan Nicolae i-a fost oferit, totuşi, postul de antrenor secund, dar acesta a refuzat oferta veită de la managerul Bogdan Ungureanu.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment