Începe Cupa AJF în weekend

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 701 views
A+A-
Reset

La finele acestei săptămâni va debuta o nouă ediţie a Cupei AJF Sălaj. Deşi, conducerea AJF a anunţat că se fac înscrieri la trei categorii, până la urmă competiţia se va desfăşura la două categorii, Liga a IV-a şi Liga a V-a. La juniori A1 nu s-a înscris nimeni.

În schimb, la celelalte două categorii, cererea a fost mare şi nu mai puţin de 24 de echipe s-au înscris, 17 la Liga a V-a şi 7 la Liga a IV-a.

Organizatorii vor forma grupe, iar primele două clasate se vor califica în faza următoare. Se va juca sâmbătă şi duminică. Până la ora redactării acestui articol s-au format două grupe, ambele la Liga a V-a.

Astfel, Voinţa Derşida, Gloria Ban, Măgura Cehei şi AS Barcău Tusa formează o grupă, iar meciurile vor avea loc sâmbătă, în sala de sport din Valcău de Jos.

Din a doua grupă fac parte Stejarul Sîg, Cetatea Valcău, Gloria Marin, Venus Borla şi Meseşul Treznea. Meciurile din această grupă vor avea loc duminică, tot în sala de la Valcău de Jos.

Aceste grupe au fost formate în urma unor discuţii cu delegaţii echipelor care şi-au manifestat ziua în care doresc să participe.

Şi la Seria Est s-a ajuns la un numitor comun, iar sâmbătă vor evolua Unirea Hida, Largiana Românaşi, ACS Tihău şi Năprădeana Năpradea într-o grupă, în timp ce duminică, Benfyka Ileanda, AS Unirea Ciocmani-Băbeni, Recolta Agrij şi Someşul Gâlgău se vor duela în cealaltă grupă.

Meciurile vor avea loc în sala de sport de la Jibou.

Şi la Liga a IV-a sunt două grupe. Din Grupa A fac parte FC Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu şi Cetatea Buciumi, iar din Grupa B fac parte CS Barcău Nuşfalău, AS Cosniciu, Unirea Mirşid şi Rapid Zimbor. Meciurile din grupe vor avea loc sâmbătă, în timp ce fazele finale sunt programate duminică, la sala de sport din Nuşfalău.

You may also like

Leave a Comment