Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. David Anton – medalie de aur la Cupa României!

Pugilistul de la SCM Zalău a reuşit azi, 23 martie, o performanţă notabilă, cucerind Cupa României la categoria 80 kg seniori

by Călin ONICAŞ
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Da, David Anton poate fi considerat un adevărat campion. Pumnul său sparge şi stâncile, dar modestia dezarmantă, seriozitatea, munca şi ardoare, bunul simţ, simplitatea şi naturalețea îl ridic la rang înalt.

La Kickboxing, sportivul originar din comuna Hereclean a cucerit mai multe medalii, centuri, dar a devenit şi campion în kickboxing-ul profesionist!

De vreo doi ani, a urcat în ring şi a boxat la cele mai puternice competiţii din ţară. În scurt timp, David Anton a cucerit medalii la Cupa României şi la Campionatele Naţionale.

Sâmbătă, 23 martie, sportivul de la SCM Zalău a scris o nouă filă de aur pentru pugilismul din Sălaj.

La Cupa României de seniori, care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei, în perioada 19 – 22 martie, elevul maestrului Virgil Meleg a cucerit medalia de aur la categoria 80 kg!

În finala ce a avut loc azi la amiază, David Anton s-a impus fără probleme, cucerind trofeul Cupei României, în premieră! Este prima medalie de aur a sportivului, dar şi prima meladie de aur pentru secţia de box a clubului SCM Zalău.

Pentru această performanţă, pugilistul de la SCM Zalău a fost felicitat şi de Francisc Vaştag, o legendă vie a pugilismului românesc!

“Zalăul are un campion la Cupa României de box seniori. El este David Anton!!! Seriozitate, ambiţie, determinare, voinţă, gândire pozitivă la fiecare luptă – aceastea toate au dus la acest rezultat pe prima treaptă a podiumului la categoria 80 de kilograme!”, a spus maestrul Virgul Meleg cu mare satisfacţie în suflet.

Bucuria provocată de această performanţă a putut-o gusta în plin de la faţa locului şi Marcel Doru Ţârle, cel care în acest moment este preşedintele secţiilor de box, judo, karate, tenis şi tenis de masă din cadrul clubului susţinut de Primăria municipiului Zalău!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 27 martie.

 

You may also like

Leave a Comment