Responsive Menu
Add more content here...


Valeria Motogna, Diana Tănăsescu, Patrik Bolduţ, Adrian Popuţea şi Sergiu Carp, premiaţi de Consiliul Judeţean Sălaj

Port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 a primit distincţia "Soarele Sălăjean"în semn de apreciere și înaltă recunoștință, în timp ce pugilista Diana Tănăsescu, tenismanul Patrik Bolduţ şi antrenorii Adrian Popuţea şi Sergiu Carp au primit diplome de excelenţă pentru rezultatele obţintue de-a lungul anilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 130 views
A+A-
Reset

Consiliul Judeţean Sălaj a împlinit 32 de ani de existenţă, motiv de sărbătoare pentru instituţie şi nu numai. Asta, deoarece autorităţile judeţene au organizat o gală în care au acordat diverse premii pentru oamenii de seamă din judeţ, iar pe listă s-au aflat şi mai mulţi sportivi, foşti sportivi sau antrenori.

În primul rând, vorbim despre Valeria Motogna. Fostul port-drapel al României la Jocurile Olimpice de la Beijing a fost premiată cu distincţia “Soarele Sălăjean”, simbol al artei populare locale, acordat în semn de apreciere şi înaltă recunoştiinţă.

O handbalistă desfăvârşită, Valeria Motogna s-a axat pe cariera de antrenorat după ce a renunţat la handbalul de performanţă. Şi-a creat propriul club, acolo unde a lucrat cu mult calm, fără să forţeze nimic, astfel că şi rezultatele au venit într-o ordine firească. Cele mai bune rezultate au fost obţinute în acest an când junioarele III au câştigat grupa geografică a Campionatului Naţional şi s-au calificat la turneul semifinal “Valoare”.

Cei de la CJ Sălaj au oferit şi patru diplome de excelenţă pentru sportivii şi antrenorii care s-au aflat în topul celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj în ultimii trei ani.

Vorbim despre pugilista Diana Tănăsescu şi tenismanul Patrik Bolduţ, alături de antrenorii acestora, Adrian Popuţea şi Sergiu Carp.

Cei patru au avut rezultate foarte bune pentru judeţul nostru, printre cele mai bune din istorie. Printr-o muncă asiduă, Adrian Popuţea a reuşit să o transforme pe Diana Tănăsescu dintr-o tânără cu potenţial, descoperită în Şimleu Silvaniei, într-o multiplă campioană a României, câştigătoare a Cupei României şi dublă medaliată la Campionatele Europene de box.

Şi Patrik Bolduţ a avut rezultate de excepţie la nivel naţional şi chiar internaţional. Puştiul este primul sălăjean din ultimii 20 de ani care devine campion naţional la individual. A devenit campion naţional şi la dublu sau pe echipe, iar în ultimul an s-a axat pe turneele internaţionale. Sergiu Carp este antrenorul care l-a adus pe Patrik la alt nivel, iar cei doi chiar au participat şi la veritabila competiţie Les Petits As – un adevărat campionat mondial la U14.

Rezultatele celor doi sportivi nu ar fi fost posibile fără implicare şi aportul adus de antrenorii Adrian Popuţea şi Sergiu Carp, în ultimii ani, ambii fiind desemnaţi antrenorii anului în judeţul Sălaj la sporturi individuale.

You may also like

Leave a Comment