Responsive Menu
Add more content here...


Doi pugilişti de la CSM Zalău urcă în ringul de la Cupa României de cadeţi

Chiar dacă participă în premieră la o competiţie naţională, Alex Puie şi Luis Pop se duc cu gânduri mari la Brăila şi speră să se întoarcă acasă cu o medalie

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 96 views
A+A-
Reset

În perioada 9 – 14 aprilie, la Brăila are loc Cupa României de box la categoria de vârstă cadeţi (sportivi născuţi în anii 2010 – 2011). La această competiţie, CSM Zalău participă cu doi sportivi. Este vorba de Alex Puie la categoria 48 kg şi Luis Pop la categoria 60 kg.

“Ne-am trasat ca şi obiectiv o medalie, chiar dacă ambii sportivi sunt în primul an de cadeţi şi se află la prima participare naţională. Competiţia este un criteriu de selecţie pentru participarea la Campionatul European Schoolboy din 1 – 15 iulie din Asissi, Itaia”, spune Adrian Popuţea, antrenorul de la CSM Zalău.

La competiţia de la Brăila, Zalăul va fi reprezentat şi de către arbitrul de categoria I, Dan Sabău, care este delegat al Colegiului Central al Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Box. Este a doua prezenţă naţională în acest an pentru Dan Sabău, după Cupa României de juniori de la Drobeta Turnu Severin.

Luis Pop a debutat aseară în competiţie, reuşind să obţină o victorie.

You may also like

Leave a Comment