Responsive Menu
Add more content here...


Pugiliştii de la CSM Zalău s-au încălzit la Dej pentru Cupa României de cadeţi

La finele săptămânii trecute, la Dej a avut loc Cupa Lia Luk la box, competiţie la care CSM Zalău a deplasat 14 sportivi. Doi dintre aceştia vor participa şi în perioda 8 - 13 aprilie la Cupa României de cadeţi, ambii fiind la prima participare “naţională”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Pugiliştii de la CSM Zalău şi-au făcut încălzirea pentru Cupa României la o competiţie de sparring ce a avut loc la Dej. Vorbim despre Cupa Lia Luk, competiţie desfăşurată în 30 martie şi la care CSM Zalău a participat cu un număr de 14 sportivi.

S-au remarcat prin evoluţii foarte bune Patricia Felecan, Fazakas Iulia, Luis Pop, Alex Puie (toţi patru la cadeţi), Cătălin Pop (juniori), Mihai Pop, Rareş Grama (tineret), Paul Magdaş şi Szatmari Maria (seniori).

La competiţia din Dej au participat sportivi de la şase cluburi din zonă, CS Lia Luk Dej, CS Marta Baia Mare, ACS Speranţa Jucu, CSM Cluj şi CSM Bistriţa, alături de CSM Zalău.

În perioada 8 – 13 aprilie 2024 va avea loc Cupa României de cadeţi, la Brăila. Pentru această competiţie, CSM Zalău va deplasa un lot format de doi sportivi, Alex Puie la categoria 48 kg şi Luis Pop la categoria 60 kg.

“Chiar dacă ambii sportivi sunt născuţi în anul 2011, primul an de cadeţi, şi se află la prima competiţie naţională, ne-am trasat ca şi obiectiv un loc 3”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

You may also like

Leave a Comment