Responsive Menu
Add more content here...


Premieră în Sălaj. Gală de box profesionist la Zalău – Alături de sălăjeanul Andrei Florian, în ring va urca și un campion mondial!

Evenimentul organizat de Asociația Club Sportiv "Florian Fighting Sport" pe 24 Mai la Zalău este considerat una dintre cele mai mari Gale de Box Profesionist, în care se vor acorda și 2 titluri IBA International-Florian Fighting Championship 1!

by Mircea ARDELEAN
0 comment 918 views
A+A-
Reset

ESTE OFICIAL! Pe data de 24 mai, la Sala Sporturilor din Zalău va avea loc – ÎN PREMIERĂ – prima ediție “FLORIAN FIGHTING CHAMPIONSHIP”, prima promoție de sporturi de contact locală.

Totodată, prima gală de BOX PROFESIONIST organizată în Sălaj. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv “Florian Fighting Sport” (FLORIAN CRISTINELpreședinte și FLORIAN ANDREIvicepreședinte) împreună cu prim-vicepreședintele  LIgii Profesioniste de Box –  VIOREL PLOSCA, cel care va și Superviza gala.

Vor fi 10 meciuri de box profesionist cu boxeri de top la nivel mondial. Main-Eventul va fi Sălăjeanul nostru, Andrei Cristian Florian, cel care va boxa pentru PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA SĂLAJULUI PENTRU UN TITLU ÎN BOXUL PROFESIONIST, pentru centura IBA International (International Boxing Association) Super Middleweight.

IBA se află în topul celor 5 organizații mondiale ale boxului profesionist, FLOYD MAYWEATHER JR. și OSCAR DE LA HOYA, fiind printre boxerii care au luptat pentru un asemenea titlu.

Co-MainEventul galei este constituit din lupta dintre multiplul campion, Challenger pentru WBC International în Dubai, Daniel Buciuc (12-1-0) și Sud Americanul Pablo Mendoza (13-13-0) din Nicaragua.

Al treilea sportiv anunțat este campionul Tamer Mahgoub (4-0-0), sportivul român cu origini Africane, care va boxa în premieră pentru centura promoției, FFC (Florian Fighting Championship) într-un Super Fight International.

Ion Mihai Desrobitu (8-0-0) este de asemenea prezent, și își dorește un loc în primii 100 boxeri ai lumii la categora Light Heavyweight.

Pe lângă meciuri, multe personalități importante și-au anunțat prezența. Stephane Cabrera VICEPREȘEDINTELE FORULUI MONDIAL IBA și PREȘEDINTELE EBU (EUROPEAN BOXING UNION).

Gala va fi televizată, iar biletele pentru gală se vor putea achiyiționa atât online, cât și fiyic, în luna aprilie.

Organizatorii promit că va fi una dintre cele mai mari şi importante gale din România, anunţă organizatorii.

Mai multe pe acest subiect, în ediţiile următoare ale ziarului Sportul Sălăjean. 

You may also like

Leave a Comment