Responsive Menu
Add more content here...


Transilvania Tenis Club, gazda unui turneu FRT

Cupa Primăverii Welthaus s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute,la Baza de Tenis Welthaus, sub egida Federaţiei Române de Tenis

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 302 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, Transilvania Tenis Club a organizat Cupa Primăverii Welthaus la Baza de Tenis Welthaus, cea mai modernă din judeţul Sălaj. Competiţia face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis şi a adunat la start zeci de sportivi din Transilvania. Cum era de aşteptat, la start s-au aflat şi numeroşi sportivi din judeţul Sălaj.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Antonia Biro. Sportiva legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit să obţină locul 1 la categoria de vârstă 14 ani, categorie la care Sophia Lang, legitimată la acelaşi club s-a clasat pe locul 3. Pe locul 4 a venit Alexia Mândruţ de la Transilvania Tenis Club.

La 14 ani băieţi, Mihaly Csaba Elekes de la Transilvania Tenis Club s-a clasat pe locul 3.

Trecând la categorii de vârstă inferioare, la 12 ani băieţi, cel mai bun rezultat din rândul sălăjenilor a fost obţinut de Ştefan Dragoş Ienciu de la SCO Jibou care s-a clasat pe locul 4.

La 12 ani feminin, Rania Pop a continuat seria pozitivă din ultima perioadă şi a reuşit o nouă clasare pe podium.

O clasare pe podium a reuşit şi Tudor Ionuţaş la categoria 10 ani, tenismanul reuşind să ajungă până în semifinalele competiţiei.

You may also like

Leave a Comment