Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău reia lupta pentru evitarea barajului cu un meci pe teren propriu

După o pauză destul de lungă, Liga Naţională se reia pentru ultimele cinci etape din acest sezon. Pentru formaţia antrenată de Gheorghe Tadici urmează o partidă în faţa propriilor suporteri cu SCMU Craiova, o formaţie mult mai bine clasată, dar care nu prea mai are pentru ce trage pe acest final de campionat

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 15.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: HC Zalău – SCMU Craiova

Aproape o lună de zile, Liga Naţională a fost întreruptă, deoarece au avut loc meciurile echipelor naţionale din preliminariile Campionatului European.

Şi de la HC Zalău, nu mai puţin de cinci jucătoare au fost la lotul României, Serbiei şi Ucrainei, în timp ce celelalte au rămas să se pregătească şi chiar au fost într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei.

Acest stagiu a fost programat cu un scop clar, acela de a pregăti cât mai bine ultimele cinci etape de campionat, în care HC Zalău luptă să evite barajul.

La reluarea campionatului, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici revine în faţa propriilor suporteri, urmând să joace sâmbătă, cu SCMU Craiova, în cadrul etapei a XXII-a.

Sălăjencele au în faţă o echipă care stă bine în clasament, pe locul 6, dar care nu prea mai are pentru ce trage în acest final de campionat.

De la SCMU Craiova a plecat antrenorul Bogdan Burcea, care va ajunge la Corona Braşov, urmând să mai plece şi câteva jucătoare importante, cum ar fi  Cristina Zamfir, Bianca Curmenţ sau Katarina Krpez. Cu toate acestea, formaţia din Bănie rămâne un adversar incomod, dar pe care HC Zalău îl poate învinge, mai ales că joacă acasă.

La reluarea campionatului, HC Zalău se află pe locul 12 cu 20 de puncte, iar o victorie sâmbătă ar însemna mult în economia luptei pentru a evita barajul.

În această luptă mai sunt angrenate nu mai puţin de patru echipe, Minaur Baia Mare, CSM Tg. Jiu, Corona Braşov şi Măgura Cisnădie, cu două dintre ele HC Zalău având meci direct în ultimele etape.

Partida dintre HC Zalău şi SCM Craiova are loc sâmbătă, de la ora 15.00. Jocul poate fi urmărit şi în direct pe Pro Arena.

În turul de campionat, SCMU Craiova a câştigat cu 38 – 25, dar la ultimele partide de la Zalău, formaţia lui Gheorghe Tadici şi-a valorificat avantajul terenului propriu şi s-a impus de fiecare dată.

You may also like

Leave a Comment