Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ, pe podium în Serbia

Tenismanul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău s-a clasat pe podium în proba de dublu la un turneu desfăşurat în Belgrad. În proba de simplu, Patrik s-a oprit în faza sferturilor de finală

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 411 views
A+A-
Reset

În perioada 13 – 21 aprilie, Patrik Bolduţ a participat la Aqua Gala Open, un turneu de tenis desfăşurat în Belgrad, Serbia, sub egida Tennis Europe.

A fost un turneu internaţional cu sportivi din Serbia, România, Kazakhstan, Croaţia, Bulgaria, Bosnia & Herţegovina, Elveţia, Polonia sau Franţa.

Patrik a participat atât pe tabloul de simplu, cât şi pe cel de dublu.

La simplu, sportivul pregătit de Sergiu Carp a trecut în primele două tururi de sportivi din Croaţia şi Serbia, însă, s-a oprit în sferturile de finală, fiind învins de un alt sârb.

În schimb, pe tabloul de dublu, Patrik Bolduţ a ajuns până în semifinale, alături de partenerul său, David Cercel.  Cei doi au făcut o echipă grozavă şi au ajuns până în penultimul act, fiind învinşi de o pereche din Bulgaria.

Chiar şi aşa, perechea Bolduţ  – Cercel rămâne cu medalia de bronz şi cu încă o experienţă benefică în vederea participării la următoarele competiţii.

You may also like

Leave a Comment