Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău – Corona Braşov, meci de care pe care în lupta pentru evitarea barajului

Pentru a doua etapă la rând, gruparea zălăuană joacă în faţa propriilor suporteri. Pe 1 mai, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” are loc partida cu Corona Braşov, cu care HC Zalău se află în luptă directă pentru a evita poziţiile de baraj. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, iar miza este una importantă pentru ambele combatante

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 288 views
A+A-
Reset

Miercuri, ora 15.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: HC Zalău – Corona Braşov

Patru etape au mai rămas de jucat din actuala ediţie a Ligii Naţionale, iar lupta la subsol, pentru evitarea locurilor de baraj este una incendiară.

Dacă Dacia Mioveni şi Ştiinţa Bucureşti sunt deja retrogradate, pentru evitarea locurilor 11 – 12 se luptă nu mai puţin de cinci echipe, HC Zalău, Corona Braşov, CSM Tg. Jiu, Minaur Baia Mare şi Măgura Cisnădie, care sunt depsărţite între ele doar de un punct.

Altfel spus, pentru toate aceste cinci formaţii, ultimele patru runde sunt de foc. În momentul de faţă, HC Zalău şi Corona Braşov se află pe locurile de baraj, cele două grupări urmând să se întâlnească miercuri, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”.

Pentru a doua etapă la rând, HC Zalău joacă în faţa propriilor fani. Şi de această dată, partida se va putea vedea la TV, pe PRO Arena, însă clubul gazdă aşteaptă o prezenţă numeroasă în sală, mai ales că partida are loc într-o zi liberă.

HC Zalău şi Corona Braşov au câte 23 de puncte. Sălăjencele stau ceva mai bine cu moralul, deoarece vin după o victorie cu Craiova, în timp ce Corona a pierdut partida de pe teren propriu cu Dunărea Brăila.

Din punct de vedere al lotului, Corona Braşov pare să stea mai bine, având jucătoare cu experienţă pentru acest nivel, dar acest mic avantaj al adversarului poate fi anihilat de către HC Zalău, care pe teren propriu rămâne un adversar greu de trecut.

Şi în turul de campionat, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a făcut faţă Coronei, chiar la Braşov, unde partida s-a terminat cu o remiză, scor 28 – 28, după ce HC Zalău a condus de mai multe ori şi a scăpat printre degete victoria.

Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov are loc miercuri, de la ora 15.00. Biletele pentru acest joc pot fi achiziţionate marţi, între orele 15.00 – 17.00 şi miercuri, de la ora 13.00, preţul unui bilet fiind 10 lei.

Şi la acest joc, elevii beneficiază de intrare liberă în sectorul B.

 

You may also like

Leave a Comment