Responsive Menu
Add more content here...


Pugilistul Paul Magdaş cucereşte a treia centură din carieră!

Sportivul pregătit de Adrian Popuţea a cucerit centrua “King of the Ring”, versiunea OBC, după ce anterior cucerise Centura de Aur a României şi Centura Marmaţia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Încă de pe vremea când era copil, Paul Magdaş avea un potenţial fantastic pe care l-a fructificat de-a lungul anilor. A disputat nu mai puţin de 135 de meciuri, reuşind să câştige 120 dintre acestea. Are în palmares medalii importante obţinute la Campionate Naţionale sau Cupa României.

Are o medalie de aur la Campionatul Naţional de Seniori U22 (2023), şase medalii de argint la tineret (2018 şi 2019), seniori (2019, 2021, 2022 şi 2023), trei medalii de bronz la  de cadeţi (2015), juniori (2017) şi seniori U22 (2022). Pe lângă acestea se mai adaută şi o medalie de aur cucerită la Cupa României la tineret în 2018, precum şi două medalii de argint în 2016 (juniori) şi 2019 (tineret).

Mai mult, sportivul pregătit de Adrian Popuţea şi care în trecut s-a mai pregătit sub comanda antrenorilor Ioan Popa şi Ioan Dragoş are alte medalii numeroase la diverse competiţii regionale, naţionale sau internaţionale.

De-a lungul carierei, Paul Magdaş a reuşit să cucerească şi trei centuri. Primele două le-a obţinut în anul 2018. Este vorba despre Centura de Aur a României, cucerită la Rovinari şi Centura Marmaţia, cucerită la Sighetu Marmaţiei.

A treia centură a fost obţinută de pugilistul zălăuan la finele săptămânii trecute, în judeţul Bihor, la Girişu de Criş.

Magdaş a reuşit să cucerească Centura Internaţională “King of the Ring”, versiunea OBC, la categoria +92 de kilograme.

“Paul Magdaş este un pugilist desăvârşit şi care de-a lungul carierei a dat dovadă de multă ambiţie, seriozitate şi perseverenţă, drept dovadă rezultatele obţinute în aceşti ani. Îl felicit pe această cale pentru câştigarea celei de-a treia centuri şi sunt convins că vor urma şi altele”, ne-a declarat Adrian Popuţea, antrenorul lui Magdaş.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean care în această săptămână apare joi, 2 mai.

You may also like

Leave a Comment