Responsive Menu
Add more content here...


Orice ajutor este important! Natalia, o fetiță de numai șapte ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi

Natalia Ioana este o fetiță de doar șapte anișori, care suferă de o boală foarte gravă, și anume un tip de cancer foarte rar. Familia este greu încercată și ne cere tuturor ajutorul pentru a o putea salva pe fetița lor. Micuța a fost transferată la Clinica Bambino Gesù din Roma

by Mihai POP
0 comment 131 views
A+A-
Reset

La doar șapte ani, Natalia Bârsan, din Supuru de Jos, localitate din județul Satu Mare, la limita cu județul Sălaj, duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul.

În corpul unui copil de numai șapte anișori se duc, secundă de secundă, bătălii nesfârșite. Nici părinții nu își explică puterea de care dă dovadă fetița lor, de mai bine de doi ani de zile. Un drum sinuos, pe care fetița l-a parcurs cu mult curaj, la braț cu moartea, care a pândit-o clipă de clipă.

Natalia a ajuns pe data de 27 februarie 2023 la Ospedale Pediatrico Bambino Gesù, un spital academic de îngrijire terțiară pentru copii situat în Roma, care se află sub jurisdicția extrateritorială a Sfântului Scaun, la care – de-a lungul anilor – au fost internați mulți români, chiar şi din judeţul Sălaj.

De mai bine de o lună micuța a efectuat un al doilea transplant, însă din păcate de atunci se află și acum în spital. Au trecut 5 săptămâni foarte epuizante și obositoare atât pentru ea cât și pentru părinți care se luptă zi și noapte pentru suflețelul lor.

17 zile nu a pus gram de mâncare și apă în guriță a fost hrănită perfuziabil, dureri îngrozitoare, temperatură, vărsături etc.  A fost chinul de pe lume, nopți nedormite deci asa ceva nu credeau părinții că vor trăi, nu credeau că această boală poate fi atât de nemiloasă cu ea, dar la ambiția care o are Natalia și e o luptătoare de neimaginat au depășit această grea încercare, și asa au trecut 5 săptămâni grele.

Așteptau să plece acasă, era cea mai mare bucurie a Nataliei. Dar, din păcate, de vreo două săptămâni a efectuat un ecograf la burtică și Natalia avea început de VOD, adică este o ocluzie-venoasă. Mai exact toxicitate la ficat în urma chimioterapiei de risc, astfel că medicii au început de urgență tratamentul care este administrat 14 zile la fiecare 2 ore.

Încă, Natalia nu este în totalitate bine ca să poată pleca acasă, iar părinții sperau ca într-o zis să fie totul bine și ca Natalia să poată ieși din spital.

Redăm mai jos mesajul familiei, care vă roagă să distribuiți:

În umbra sterilității unui salon de spital, inima noastră se frânge și se reconstruiește în fiecare zi, odată cu lupta nevăzută, dar simțită în fiecare suflu al micuței Natalia. De 6 săptămâni, zidurile reci ale acestei fortărețe medicale au devenit casa noastră temporară, un sanctuar al speranței și al durerii. În această perioadă, Natalia a traversat un ocean de provocări: Curajul ei a fost pus la încercare în aceasta bătălie, reacțiile au fost intense și dureroase, un coșmar tot ce am trăit.

Este devastator să vezi cum un suflet atât de pur este supus unei asemenea încercări, cum inocența este învăluită în suferință. În ciuda acestui peisaj sumbru, credința noastră rămâne neclintită.

Credem cu tărie că suntem însoțiți în această călătorie de o forță mai mare, că undeva, în acest univers vast, există un plan pentru Natalia. Ea este un luptător născut, un spirit indomabil care, chiar și în cele mai întunecate momente, strălucește de o forță interioară remarcabilă.

În această bătălie nu suntem singuri , un gest care ne întărește convingerea că bunătatea umană nu cunoaște limite. Vrem să mulțumim fiecărei inimi care ne-a fost alături, fiecărei gânduri bune care ne-a încălzit sufletele în aceste momente de cumpănă. Împreună, suntem mai puternici, și împreună, vom trece prin această furtună.

Natalia, știe că nu e singură în această luptă. Fiecare respirație a ta este o mărturie a curajului și a dorinței de a trăi. Și noi, alături de toți cei care ne susțin, stăm mărturie a iubirii necondiționate și a speranței care nu moare niciodată.

Continuăm să luptăm, să sperăm și să credem. În final, lumina va învinge întunericul, iar suferința va face loc bucuriei. Până atunci, ținem strâns de mâini, cu inimile unite și cu privirea spre cer, știind că, împreună, suntem invincibili!!

Putem să facem mai bine și să fim mai buni

Suntem în Postul Mare în care este o pregătire pentru Sfintele Paști fiind asemuit cu o călătorie duhovnicească către Săptămâna Patimilor și Învierea Domnului.

Ficare dintre noi, creştinii, trebuie să stăruim pentru o viaţă îmbunătăţită, să fim mai buni. Bunătatea este lucrul cel mai de căpetenie, poate că e lucrul cel mai de valoare din câte poate realiza omul în lumea aceasta.

În această perioadă pe lângă faptul că ne abținem de la carne, ouă, lactate, pește, dar și de la alte pofte trupești, să încercăm să ajutăm, atât cât putem această fetiță care se luptă să trăiască, chiar dacă nu e din județul nostru.

Pentru donații accesați linkul:

Paypal: https://www.paypal.me/Naty88900

Revolut

Beneficiar: Bianca Bîrsan

RO84BREL0005527835320100

Id:biancavfb7

Conturi bancare:

Euro: RO19BTRLEURCRT0488177202

RON: RO69BTRLRONCRT0488177202

SWIFT: BTRLRO22

MAMA – RAIFFEISEN BANK

RON: RO04RZBR0000060017267388

MAMA – BT PAY: 0747.506.264

TATA – BT PAY 0771.615.319

You may also like

Leave a Comment