Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, victorie mare pe terenul Stelei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 72 views
A+A-
Reset

După eşecul de la Baia Mare, SCM Zalău a ajuns într-o poziţie delicată în clasament şi avea nevoie de puncte ca de aer pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia. Însă, adversarul din această etapă a fost unul de calibru, pe care zălăuanii l-au mai întâlnit de două ori în acest sezon şi au pierdut de fiecare dată. SCM şi Steaua s-au întâlnit tur-retur în Cupa României, bucureştenii câştigând ambele confruntări.

În penultima etapă din tur, Steaua şi SCM Zalău s-au întâlnit şi în campionat, iar de această dată, situaţia a stat diferit. Steliştii au început mai bine şi au reuşit să câştige primul set, însă, elevii lui Rainer Vassiljev au revenit spectaculos şi aveau să se impună în următoarele trei seturi.

Nici pentru acest joc, antrenorul Rainer Vassiljev nu a putut conta pe Oleksandr Buzduhan, însă, Ionescu a jucat şi a făcut-o bine. Foarte bine au jucat Vigil Gonzalez sau Thiago Suarez Mendoza, ultimii doi fiind cei mai buni marcatori din tabăra Zalăului, ambii cu câte 16 puncte.

Alexandru Ionescu şi Victor Simoes au contribuit şi ei la o victorie extrem de importantă, ambii reuşind câte 11 puncte fiecare.

Pedro Pinto Cardoso a reuşit 7 puncte, în timp ce coordonatorii Cristian Bartha şi Lyvan Taboada au reuşit fiecare câte două puncte.

SCM Zalău s-a impus în patru seturi la capătul unui meci spectaculos şi a obţinut a doua victorie în deplasare, în acest sezon, după ce bifase un succes şi pe terenul Unirii Dej.

După această victorie, zălăuanii rămân pe locul 9 în Divizia A1, fiind la un singur punct în spatele Ştiinţei Explorări Baia Mare, echipă ce ocupă locul 8, ultimul care duce în play-off. În această rundă, băimărenii au trecut lejer de “U” Cluj, echipă care pare deja condamnată la retrogradare.

You may also like

Leave a Comment