Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCM Zalău pierde în decisiv meciul al doilea cu SCMU Craiova

Zălăuanii au contestat vehement arbitrajul din acest joc. A fost nevoie de cinci seturi, aşa cum s-a întâmplat în mai toate meciurile dintre cele două echipe din acest sezon. Craiova câştigă la Zalău şi împinge astfel duelul în decisiv. Meciul 3 va avea loc, sâmbătă, la Craiova

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 288 views
A+A-
Reset

După victoria de la Craiova, SCM Zalău a avut parte de un public numeros la meciul al doilea din acest duel al fazei a II-a din playoff-ul Diviziei A1. În cazul unei victorii, zălăuanii ar fi avansat şi s-ar fi luptat pentru un loc de cupă europeană. Zeci de copii au făcut galerie echipei, afişând bannere de susţinere şi făcând gălăgie cu ajutorul unor vuvuzele sau tobe. Totul a început extrem de frumos, iar primul set a fost câştigat de SCM Zalău cu 25 – 18.

Din păcate nu a continuat la fel. Oltenii au egalat situaţia la seturi, iar setul al treilea a fost şi cel mai controversat. Cele două echipe au mers cap la cap, însă, zălăuanii s-au arătat iritaţi de mai multe decizii ale arbitrilor. Totul a culminat pe final de set. La scorul de 23 – 23, arbitrii au dat punct pentru Zalău, s-au răzgândit şi până la urmă au dat punctul pentru Craiova, dar oltenii au luat un cartonaş roşu, astfel că partida s-a reluat de la scorul de 24 – 24. Au urmat alte puncte controversate şi SCMU Craiova avea să câştige setul.

Impulsionaţi de aceste decizii şi împinşi de la spate de un public numeros şi gălăgios, SCM Zalău avea să câştige setul al patrulea şi să trimită meciul în decisiv. Nici oltenii nu au fost prea mulţumiţi de arbitrii şi pe parcursul partidei au protestat la câteva decizii.

Una peste alta, s-a intrat în decisiv, set pe care oltenii erau obligaţi să-l câştige, în timp ce Zalăul îşi dorea să se impună pentru a nu fi nevoită să joace decisivul la Craiova.

A fost echilibrat şi SCM chiar a condus cu 4 – 3, însă, au urmat câteva erori la serviciu şi atac şi oltenii au preluat conducerea şi s-au distanţat, ulterior câştigând setul şi, implicit, meciul.

Aşadar, acest duel are nevoie de set decisiv pentru desemnarea echipei care va intra în lupta pentru locurile 5 – 6 şi formaţia care va ajunge în lupta pentru locurile 7 – 8.

Meciul decisiv dintre SCMU Craiova şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, la Craiova.

SCM Zalău – SCMU Craiova 2 – 3 (18, -20, -24, 18, -11)

You may also like

Leave a Comment