Karateka de la Cristian Dojo Zalău încheie anul pe podium la Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Cristian Bolduţ este unul dintre cei mai valoroşi sportivi pe care îi are judeţul Sălaj. Multiplu campion mondial, european şi naţional, sălăjeanul este în continuare unul dintre cei mai valoroşi karateka din ţară şi continuă să urce pe podium de mai bine de două decenii. La finele săptămânii trecute, la Oradea a avut loc Cupa României la karate kyokushin, ultima competiţie din acest an. Şi, ca de obiecei, Bolduţ a fost la înălţime şi a reuşit să câştige medalia de aur.

Experienţa acumulată în cariera de sportiv a dorit să o împartă şi cu mai tinerii practicanţi  ai acestui sport şi aşa a luat fiinţă ACS Cristian Dojo Zalău, club condus de Cristian Bolduţ.Sportivii pregătiţi de acesta s-au aflat la startul Cupei României de la Oradea, reuşind prestaţii deosebite, urcând pe podium la mai multe categorii.

Astfel, la U10, Ianis Vâlcelean a obţinut locul 1, în timp ce Luca Petruşan s-a clasat pe locul 3.

La categoria de vârstă U12, Ian Bolduţ a cucerit AURUL, în timp ce Sophia Lang s-a clasat pe locul 2, Aiana Bendre pe locul 3, iar Raisa Man pe locul 5.

La categoria U14, Delia Farcaş a cucerit locul 1, în timp ce Sofia Pop şi Andrei Gîrdan s-au clasat pe locul 3. Thomas Balasz a obţinut locul 5.

Echipa de kata U18 formată de Iris Bolduţ, Carina Ciupe şi Ayana Nistor a cucerit medalia de bronz, iar echipa de kumite U18 formată de Iris Bolduţ, Celia Stejeran şi Ayana Nistor a cucerit medalia de aur.

La seniori, Vlăduţ Ilieş, Pal Rudolf şi  Flavius Râveanu au format echipa care a cucerit medalia de argint. Per total, clubul ACS Cristian Dojo s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general al cluburilor din Federaţia Română de Karate Kyokushin.

Totodată, în clasamentul anului la cadeţi U16, Carina Ciupe ocupă prima poziţie, în timp ce Iris Bolduţ se află pe locul 4.

În clasamentul de final de an al juniorilor U18, Ayana Nistor ocupă locul 2, iar Celia Stejeran s-a clasat pe locul 5.

“Încheiem, prin Cupa României, un an competiţional lung şi dificil, campionate naţionale, internaţionale, europene sau mondiale, dar plin de rezultate excepţionale. Mă bucură reuşita copiilor, care pentru munca depusă, merită menţionaţi şi mai ales apreciaţia. Bravo, dragi copii”, a declarat Cristian Bolduţ, după competiţia desfăşurată la Oradea.

You may also like

Leave a Comment