Detalii de la accidentul dintre Şimleu Silvaniei şi Nuşfalău

by Mihai POP
0 comment 86 views
A+A-
Reset

Duminică, 17 decembrie a.c., la ora 12.32, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 1 H, între localitățile sălăjene Nușfalău și Șimleu Silvaniei, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că, un bărbat de 44 de ani, din comuna Plopiș, județul Sălaj, în timp ce conducea pe un drum în aliniament, o autoutilitară pe direcția Nușfalău – Șimleu Silvaniei, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 73 de ani, din localitatea Bilghez, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și o minoră de 8 ani, din localitatea Plopiș, pasageră în autoutilitară, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Totodată, conducătorul autoutilitarei, un minor de 10 ani și o femeie de 40 de ani, ambii din Plopiș, pasageri în autoutilitară, au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celălalt șofer neputând fi testat la fața locului din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment