Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, victorie în minim de seturi la Timişoara

Gruparea de sub Meseş s-a impus în trei seturi în deplasarea de la penultima clasată din Divizia A1, teren pe care Dinamo a piedut un punct, de exemplu, iar Steaua sau Craiova au pierdut câte un set

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a jucat bine şi cu Corona Braşov, dar a pierdut în cinci seturi. Zălăuanii jucase bine şi la Dinamo sau Craiova, dar tot doar cu un punct s-a ales şi din acele deplasări. Aceste prestaţii l-au şi făcut pe coordonatorul Cristian Bartha să spună că s-a săturat ca echipa să joace bine şi să piardă şi ar prefera să joace prost şi să câştige. A venit meciul cu CSU Vest Timişoara din această etapă, primul după declaraţia lui Bartha.

Zalăul a jucat din nou bine şi, de această dată, a şi câştigat. Sigur, păstrând proporţiile, şi adversarul a fost de un cu totul alt calibru, timişorenii fiind pe penultimul loc în Divizia A1. Însă, trebuie amintit faptul că în acest sezon, CSU Vest Timişoara a obţinut un punct cu Dinamo, reuşind să câştige câte un set şi din duelurile cu Dinamo sau Craiova.

Însă, băieţii lui Rainer Vassiljev s-au dus motivaţi în vestul ţării de unde nu concepeau să se întoarcă acasă fără cele trei puncte, ceea ce au şi reuşit. În primul set, zălăuanii nu au dat nicio şansă echipă gazdă, reuşind să se impună cu 25 – 14.

Al doilea set a fost ceva mai echilibrat. Zalăul a început mai bine şi a condus cu 2 – 1 sau 4 – 2. Însă, timişorenii şi-au revenit şi au întors tabela după patru puncte consecutive, scor 6 – 4. Ulterior, după Zalăul avea să preia conducerea, scor 9 – 10, dar gazdele s-au dus la 14 – 10, după 5 puncte consecutive. Însă, timişorenii nu au ştiut gestiona avantajul avut şi chiar dacă au condus cu 24 -23, aveau să piardă setul, scor 24 – 26.

În al treilea set, SCM Zalău s-a dus rapid la 5 – 0, iar avantajul a continuat să crească pe parcursul setului, astfel că băieţii lui Rainer Vassiljev s-au impus cu 25 – 12 şi au câştigat cele trei puncte în minim de seturi.

Prin această victorie, SCM şi-a consolidat locul 8, ultimul care duce în play-off, având cu două puncte mai puţin decât CSM Constanţa, dar şi un joc mai puţin disputat (restanţa cu Arcada Galaţi).

Pentru SCM Zalău urmează confruntarea cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, sâmbătă viitoare, la Zalău.

CSU Vest Timişoara – SCM Zalău 0 – 3 (-14, -24, -12)

You may also like

Leave a Comment