Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan aduce un fotbalist sălăjean cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a

Campioana Sălajului dă lovitura pe piaţa transferurilor asigurându-şi serviciile unui fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a. Din retur, Romario Rus vine la Bălan să pună umărul la cucerirea unui nou titlu de campioană judeţeană

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

După ce a câştigat titlul judeţean în sezonul trecut, Luceafărul Bălan îşi propune să repete isprava şi în acest sezon. Echipa pregătită de Emil Ionaş este liderul la zi din Liga a IV-a, fiind singura formaţie neînvinsă după turul de campionat. Deşi este lider, Luceafărul are doar un avans de trei puncte faţă de următoarea clasată, CS Barcău Nuşfalău, astfel că lupta este încă deschisă pentru partea a doua a sezonului.

Gruparea de pe valea Barcăului a fost destul de activă şi pe piaţa transferurilor, Tudor Mare, Raul Stanciu şi Andrei Şumălan fiind armele cu care Nuşfalăul atacă primul titlu judeţean la seniori.

Însă, campioana judeţeană nu se lasă mai prejos şi va aduce un jucător cu peste 100 de prezenţe în Liga a II-a. Unde mai pui că este şi sălăjean, că tot era acuzată Luceafărul că este o selecţionată multijudeţeană. Vorbim despre Romario Rus, jucător ce a evoluat pentru echipe precum Olimpia Satu Mare, ACS FC Recea, ASU Poli Timişoara sau Minaur Baia Mare.

Fotbalistul poate acoperi orice post la mijlocul terenului, iar experienţa sa acumulată la nivelul ligilor superioare este un mare plus pentru campioana Sălajului.

Debut la noua echipă

La Minaur nu a apucat să evolueze prea mult şi a fost nevoit să ia o pauză mai îndelungată din cauza unor probleme de sănătate. Însă, fotbalistul născut la data de 7 iulie 1994 nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal şi este gata să revină la forma de altă dată. Începe de jos, din Liga a IV-a, iar după ce s-a înţeles cu Luceafărul Bălan, fotbalistul a şi debutat pentru noua sa echipă. Formaţia pregătită de Emil Ionaş a disputat un meci amical, pe teren propriu, împotriva celor de la AS Creaca Jac, meci câştigat categoric de campioana Sălajului. Romario a evoluat în prima repriză şi puţin din repriza secundă, evoluând în spatele vârfului.

“Mă bucur că pot să revin pe teren după o pauză atât de lungă”

Mijlocaşul a revenit pe teren după o pauză de aproape doi ani de zile. Se simte bine din punct de vedere fizic şi este pregătit de noi provocări.

“Mă bucur că pot să revin pe teren după o pauză atât de lungă din cauza unor probleme de sănătate. Sper să pot juca la caacitate maximă şi să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul propus. A fost foarte greu să stau departe de teren o perioadă aşa de lungă pentru că doar asta am făcut dintoteauna. În special la început a fost un şoc pentru mine, dar cu ajutorul familiei am trecut peste şi mă bucur că acum sunt bine”.

Romario Rus – jucător Luceafărul Bălan

You may also like

Leave a Comment