Responsive Menu
Add more content here...


FC Chieşd a câştigat Cupa Primăverii

Echipa pregătită de Bogdan Bărnuţiu a avut un parcurs perfect la competiţia de "8+1", reuşind să-şi adjudece trofeul rezervat echipelor din Liga a IV-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 17 februarie, la Zalău a început o nouă ediţie a Cupei Primăverii, în organizarea AJF Sălaj. S-au jucat meciurile de la categoria Liga a IV-a, categorie la care au participat patru echipe. Este vorba despre FC Chieşd, Inter Cizer, Unirea Mirşid şi Cetatea Buciumi. Având în vedere numărul de echipe înscrise, s-a optat pentru sistemul fiecare cu fiecare şi la final s-a întocmit şi clasamentul final.

A fost o zi frumoasă pentru fotbal, un soare cald şi o atmosferă numai bună pentru joc. Cupa Primăverii iese în evidenţă prin sistemul de 8+1 (8 jucători + 1 portar), astfel că este o competiţie mai inedită, dar care prinde deja tradiţie în judeţul Sălaj.

Au fost meciuri frumoase, goluri multe, dar la final putea fi o singură câştigătoare. Aceea a fost FC Chieşd. Echipa pregătită de Bogdan Bărnuţiu a avut un parcurs perfect la această ediţie, adjudecându-şi trofeul. Ciprian Pavel şi compania au făcut spectacol, marcând 11 goluri, primind doar două, câte unul de la Buciumi şi Cizer, cei din urmă prezentându-se cu echipa de juniorii pregătiţi de Florin Morar.

De altfel, Inter Cizer, sau de fapt, juniorii de la FK Kraszna care reprezintă Inter Cizer în campionatul de juniori A1 au reuşit să încheie pe locul secund la această competiţie, graţie victoriilor cu Unirea Mirşid şi Cetatea Buciumi.

Cetatea a încheiat pe locul 3, iar Unirea Mirşid, pe locul 4, fiind singura echipă fără gol marcat.

Duminică, 18 februarie, începe Cupa Primăverii şi la categoria Liga a V-a.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 21 februarie.

Sursa foto: AJF Sălaj

Rezultatele înregistrate la Liga a IV-a

FC Chieșd – Cetatea Buciumi 4-1

Inter Cizer – Unirea Mirșid 5-0

Cetatea Buciumi – Unirea Mirșid 2-0

FC Chieșd – Inter Cizer 3-1

Inter Cizer – Cetatea Buciumi 4-2

FC Chieșd – Unirea Mirșid 4-0

Clasament

  1. FC Chieșd – 9p
  2. Inter Cizer – 6p
  3. Cetatea Buciumi – 3p
  4. Unirea Mirșid – 0p

 

 

You may also like

Leave a Comment