Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău poate obţine şi matematic calificarea în play-off la meciul cu Explorări Baia Mare

Azi ora 18.00, Sala Sporturilor:  SCM Zalău – Ştinţa Explorări Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Încă din etapa a XX-a, formaţia zălăuană poate fi sigură de prezenţa în faza superioară a campionatului, dar pentru a se întâmpla acest lucru, SCM Zalău trebuie să câştige sâmbătă cu Explorări Baia Mare. Faţă în faţă se vor afla două vecine de clasament, care luptă pentru locul 8, pe care trupa condusă de Adrian Feher are cele mai mari şanse să îl obţină

SCM Zalău a avut o săptămână destul de bună, în care a obţinut patru puncte şi a făcut un pas important spre play-off. Formaţia antrenată de Rainer Vasiljev a cedat greu în setul decisiv contra celor de la Corona Braşov, iar sâmbătă a făcut instrucţie cu CSU Vest Timişoara, pe terenul căreia s-a impus cu 3 – 0.

Gruparea de sub Meseş a rămas pe locul 8, având 26 de puncte, dar ar putea prinde play-off-ul chiar de pe locul 7, poziţie pe care momentan se află CSM Constanţa, cu două puncte mai mult.

Până una alta, SCM Zalău se concentrează să îşi asigure şi matematic calificarea în play-off. Acest lucru o poate face sâmbătă, în cadrul etapei a XX-a, când joacă pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

Faţă în faţă se află două vecine de clasament, care sunt despărţite de 5 puncte. Maramureşenii vin montaţi la Zalău unde îşi joacă ultima şansă la play-off şi au moral bun pentru confruntarea cu SCM, după ce sâmbătă au reuşit surpriza rundei şi au învins-o pe Steaua cu 3 – 1.

Pentru a fi şi matematic în play-off, formaţia zălăuană are nevoie de victorie. Echipa condusă de Adrian Feher nu va trata acest meci cu lejeritate, mai ales că a mai avut experienţe nefaste contra celor de la Explorări Baia Mare. S-a întâmplat chiar în turul de campionat, când Explorări a reuşit să obţină toate punctele din confruntarea cu Zalăul, după ce s-a impus cu 3 – 1.

Partida dintre SCM Zalău şi Explorări Baia Mare are loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Pe lângă partida de sâmbătă cu Explorări Baia Mare, formaţia zălăuană mai are de jucat pe final de retur cu Steaua Bucureşti, Universitatea Cluj şi restanţa cu Arcada Galaţi.

You may also like

Leave a Comment