Responsive Menu
Add more content here...


Copiii de la SCM Zalău, prestaţie meritorie la Cupa Viitorul Cluj

Grupa 2017 - 2018 a clubului de la poalele Meseşului a participat la turneul amical desfăşurat la Cluj-Napoca, având prestaţii bune care i-au adus o clasare pe locul 5

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Academia de Fotbal Viitorul Cluj a organizat în zilele trecute o nouă ediţie a Cupei Viitorul, rezervată copiilor. Nu mai puţin de 15 echipe s-au aliniat la start din toată Transilvania, iar printre echipele participante s-a aflat şi SCM Zalău.

Clubul de la poalele Meseşului a fost reprezentat de grupa 2017 – 2018 a clubului, pregătită de antrenorul Flavius Seiche. Turneul s-a desfăşurat la Baza Sportivă “Viitorul” din Cluj-Napoca, iar sălăjenii au avut prestaţii încurajatoare.

La acest nivel de vârstă nici nu are rost să vorbim de rezultate, ci de plăcerea de a juca fotbal, pentru că vorbim de copii de 6 – 7 ani.

Însă, putem să amintim că SCM Zalău a avut rezultate încurajatoare care i-au adus o clasare pe locul 5.

În faza grupelor, elevii lui Flavius Seiche au trecut cu 3 – 1 de Transilvania Sebeş, au învins cu 4 – 2 pe CFR Cluj şi s-au impus cu 2 – 1 în faţa celor de la Vulturii Târgu Mureş.

Singurul eşec din grupă a fost suferit în faţa echipei “albastre” a gazdelor de la Viitorul Cluj, care au avut mai multe echipe înscrise în competiţie.

În fazele eliminatorii, SCM Zalău a trecut cu 1 – 0 de Alma Sibiu şi a fost eliminată de Hermannstadt, scor 0 –  2.

Însă, aşa cum am menţionat mai sus, experienţa acumulată şi plăcerea de a juca fotbal este mai importantă la acest nivel decât rezultatul în sine.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 februarie.

You may also like

Leave a Comment