Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău începe play-off-ul pe terenul campioanei României

La fel ca şi în sezonul trecut, formaţia zălăuană se va duela în prima fază a play-off-ului cu multipla campioană Arcada, după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Primul joc are loc vineri, de la ora 17.00, la Galaţi, pe terenul formaţiei care a încheiat sezonul regulat pe prima poziţie

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 50 views
A+A-
Reset

În ultima etapă din sezonul regulat, SCM Zalău a prins locul 8, ultimul ce duce în play-off. Zălăuanii au trecut fără probleme de Universitatea Cluj şi la final de retur şi-au îndeplinit deja obiectivul trasat în acest sezon.

Chiar dacă obiectivul este deja îndeplinit, asta nu înseamnă că SCM Zalău se va da la o parte în play-off şi nu va încerca să facă o figură cât mai frumoasă.

Prima ocazie poate fi chiar vineri, când formaţia antrenată de Rainer Vassiljev va juca pe terenul campioanei României. La fel ca şi în sezonul trecut, SCM Zalău şi Arcada Galaţi se întâlnesc în prima fază a play-off-ului. Şi atunci ca şi acum, cele două grupări au terminat sezonul regulat pe aceleaşi poziţii: Arcada în fotoliul de lider, iar SCM Zalău pe locul 8.

În această fază a campionatului, se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Primul meci are loc vineri, de la ora 17.00, la Galaţi, iar meciul al doilea se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare, la Zalău. În cazul în care va mai fi nevoie şi de un al treilea meci, acesta se va disputa, la Arcada Galaţi.

Cele două formaţii s-au întâlnit săptămâna trecută, într-o restanţă la Zalău, unde Arcada s-a impus cu 3 – 0. Tot acelaşi scor s-a înregistrat şi la partida din turul sezonului regulat, la meciul de la Galaţi.

”Începe un alt campionat, unde miza este mult mai mare. Surprize au fost şi vor mai fi, iar noi mergem la Galaţi să jucăm ca şi anul trecut, când am ajuns în decisiv în lupta cu Arcada. Vom încerca să jucăm cel mai bun volei al nostru şi apoi vom avea şanse la victorie. Dacă vom prinde o zi bună, SCM Zalău este capabilă să învingă orice adversar. Este clar că Arcada pleacă favorită, dar ei sunt favoriţi cu orice echipă din România când joacă acasă. Vom încerca să facem o surpriză”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment