Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău pierde la scor duelul de la tineret cu SCM Rm. Vâlcea

Echipa pregătită de Valeria Motogna şi Raluca Ionaşcu a pierdut la diferenţă mare duelul cu liderul Campionatului la ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, echipa de tineret de la HC Zalău a susţinut ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon al Campionatului Naţional de Tineret la handbal feminin. Pentru ultima reprezentaţie acasă, HC Zalău a primit vizita liderului SCM Râmnicu Vâlcea, o formaţie cu un parcurs aproape perfect. Înaintea partidei de la Zalău, echipa din Vâlcea avea 6 victorii, un egal şi o singură înfrângere.

Totuşi, elevele Valeriei Motogna şi Ralucăi Ionaşcu au început bine jocul şi s-au aflat în avantaj după primele 8 minute de joc, scor 6 – 5. Însă, liderul a egalat şi ulterior a trecut în avantaj, scor 6 – 10 până în minutul 10.

Pentru HC Zalău a urmat o “secetă” şi în următoarele 15 minute a marcat doar 3 goluri, timp în care liderul s-a distanţat pe tabelă, scor 9 – 17, iar după prima repriză scorul a devenit 11 – 19.

În partea secundă, diferenţa de pe tabelă a crescut şi mai mult, iar în final, SCM Rm. Vâlcea s-a impus cu scorul de 41 la 27.Este un eşec usturător pentru HC Zalău care la final de săptămână va susţine ultimul joc din acest sezon, în deplasare la Gloria Bistriţa.

HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea 27 – 41 (11 – 19)

HC Zalău: Sara Rus, Denisa Rus, Kata Kovacs – Krisztina Toth (10), Andreea Bujor (6), Beatrice Roş (4), Ioana Dănilescu (3), Andreea Serencu (2), Alexia Gherghe (1), Evelin Kovacs (1), Bianca Cozma, Alexandra Palic-Toma şi Antonia Pop. Antrenor: Valeria Motogna

 

You may also like

Leave a Comment