Responsive Menu
Add more content here...


Laurenţiu Lică: “Zalăul este o echipă extrem de frumoasă şi nu exagerez cu nimic. Nu-şi merită locul unde este în momentul de faţă”

După duelul direct, antrenorul Coronei Braşov a vorbit extrem de frumos la adresa echipei din Zalău, precizând faptul că valoarea grupării de sub Meseş este peste locul 8 pe care îl ocupă în prezent în Divizia A1

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 144 views
A+A-
Reset

Miercuri seara a fost spectacol în Sala Sporturilor la meciul dintre SCM Zalău şi Corona Braşov. Deşi s-au întâlnit echipele de pe locurile 8, respectiv 1, jocul a fost unul extrem de echilibrat şi frumos, un volei de calitate, apreciat de o sală aproape plină. Atmosfera a fost frumoasă, dar din păcate pentru Zalău şi pentru public, meciul s-a terminat cu victoria liderului din Braşov.

Însă, la finalul partidei, antrenorul Coronei, “legendarul” Laurenţiu Lică a vorbit foarte frumos la adresa echipei din Zalău pe care a lăudat-o şi pe care o vede terminând campionatul pe o poziţie mult mai bună decât locul 8 pe care îl ocupă în prezent în Divizia A1.

“Am venit convinşi că vom avea un meci extrem de greu. La Zalău este întotdeauna greu să câştigi. Nu ştiu cum au făcut-o celelalte echipe importante din primele 4, dar este clar că echipa Zalăului s-a legat din ce în ce mai bine. Este o echipă extrem de frumoasă şi nu exagerez cu nimic. Ne aşteptam să fie dificil. Cred că a fost o chestie de inspiraţie pe finalul setului cinci şi asta a făcut diferenţa. Cred că echipele sunt de valori echilibrate şi, cu siguranţă, Zalăul nu-şi merită locul acolo unde este în momentul de faţă. Dar, pot să bag mâna în foc că vor termina mult mai sus”, a spus Laurenţiu Lică.

După ce a scris file de istorie în voleiul masculin românesc, Laurenţiu Lică s-a apucat de antrenorat, iar prima experienţă din această postură este tocmai cea de la Corona Braşov. Grupare de sub Tâmpa tocmai ce a promovat în prima ligă, dar cu Lică la “cârma” este surpriza plăcută, fiind liderul campionatului, cu patru etape rămase de disputat din sezonul regulat.

“N-avem formula secretă, dar am încercat de la bun început să ne omogenizăm cât mai repede. E clar că nu a fost simplu, dar în acelaşi timp a fost uşor, pentru că am lucrat cu mare parte din aceşti jucători sau poate că îi ştiam din campionatul României. Am ştiut de la început că omogenizarea aceasta va fi rapidă şi am profitat în prima parte de campionat. Acum, noi sperăm să rămânem cât mai sus, cât mai focusaţi până la sfârşit şi apoi în prima parte a play-off-ului, lucrurile se pot schimba extrem de radical. Iată, un exemplu de meci între locul 1 şi locul 8. Sunt meciuri extrem de dificile. Liga masculină s-a întărit foarte tare şi asta ne bucură. Este un spectacol şi pentru public care într-adevăr îşi încurajează la fiecare meci echipa favorită”, a conchis Laurenţiu Lică.

You may also like

Leave a Comment