Responsive Menu
Add more content here...


Paula Teodorescu şi Alexandra Severin, aşteptate cu buchete de flori la Zalău

În prezent la Dunărea Brăila, fostele jucătoare de la HC Zalău au primit câte un buchet de flori din partea antrenorului echipei sălăjene cu ocazia duelului direct de miercuri, din Sala Sporturilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 576 views
A+A-
Reset
Miercuri, în Sala Sporturilor, HC Zalău a primit vizita celor de la Dunărea Brăila, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a din Liga Florilor la handbal feminin. A fost un joc pe care brăilence l-au câştigat, după ce s-au desprins în partea secundă. Din lotul echipei din Brăila fac parte Paula Teodorescu şi Alexandra Severin, foste jucătoare la HC Zalău. Cele două handbaliste au avut parte de o surpriză plăcută înainte de startul partidei, ambele primind câte un buchet de flori de la antrenorul echipei sălăjene.
“Mulțumim Paula Teodorescu și Alexandra Severin pentru munca frumoasă depusă la clubul nostru”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a celor de la HC Zalău.
“Portăriţa” Paula Teodorescu a evoluat ani buni la Zalău, echipă de care s-a despărţit în vara anului 2023. În tricoul Zalăului, Paula a obţinut medalia de bronz în Liga Naţională (sezon 2016 – 2017), având o contribuţie majoră şi la parcursul bun din Cupa EHF, în sezonul 2017 – 2018, când HC Zalău a ajuns până în sferturile de finală. De la Zalău, Paula a făcut pasul şi spre echipa naţională a României, pentru care a debutat într-un meci cu Portugalia, din preliminariile Campionatului European. Alexandra Severin a plecat în anul 2021 de la Zalău, despărţirea fiind şi atunci cu un buchet de flori. Timp de trei sezoane a evoluat handbalista la HC Zalău, de aici fiind convocată şi la o acţiune de pregătire a echipei Naţionale. Totodată, timp de un sezon, Severin a fost cea mai bună marcatoare a echipei.

You may also like

Leave a Comment