Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Bartha: “M-am săturat să tot jucăm bine şi să nu câştigăm”

SCM Zalău a avut în mână meciul cu Corona Braşov, dar a pierdut în setul decisiv. Acest eşec, precum şi alte partide l-au supărat pe coordonatorul echipei care s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa joacă bine, dar nu câştigă. "Aş prefera să jucăm prost şi să câştigăm", a mai spus Bartha

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 170 views
A+A-
Reset

Cristian Andrei Bartha este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul Zalăului. Coordonatorul de 24 de karate este unul dintre liderii echipei şi pe care adesea îl vedem exprimându-şi emoţiile şi trăirile la intensitate maximă pe teren. Aşa s-a întâmplat şi la jocul de miercuri seara, cu Corona Braşov. Bartha a avut o evoluţie bună, la fel ca şi colegii săi, iar per total, SCM a arătat bine în meciul cu liderul campionatului din Divizia A1.

Doar că, tocmai asta l-a supărat pe internaţionalul român. “Jucăm bine, dar eu sincer, m-am săturat să tot jucăm bine şi să nu câştigăm. Aş prefera să jucăm prost şi să câştigăm”, a declarat Cristian Bartha, la finalul jocului cu braşovenii.

Zalăul a avut jocul în mână şi după un prim set pierdut pe “muchie de cuţit”, SCM le-a câştigat pe următoarele două şi a fost la doar două puncte de a-l câştigat pe al treilea. Nici avantajul de patru puncte din decisiv nu a fost gestionat cum ar fi trebuit şi braşovenii au avut nervii mai tari în momentele decisive.

Pentru SCM Zalău urmează sâmbătă meciul din deplasare cu CSU Vest Timişoara, de la ora 17.00.

„A fost un meci pe care l-am avut în mână. În setul patru am condus foarte mult timp, dar pe greşeli uşoare i-am propulsat să câştige ei. După aceea, în setul cinci, ei au apăsat pe servici într-un moment important, după punctul 10, noi am avut un pic de trac şi cred că asta s-a văzut. Am făcut greşeli uşoare care ne-a costat rezultatul. Dar, trebuie să fim pozitivi, avem meciul de la Timişoara şi în play-off o să fie cel mai important. Acolo trebuie să fim toţi apţi, în primul rând şi să dăm fiecare sută la sută”, a spus Cristian Bartha.

Doar patru etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Diviziei A1, zălăuanii mai având de disputat şi restanţa cu Arcada Galaţi.

You may also like

Leave a Comment