Responsive Menu
Add more content here...


Întâlnire la rang înalt pentru viceprimarul din Jibou. Vlad Paşcalău, întrevedere cu Şeful Cancelariei Prim-Ministrului

Tânărul viceprimar din Jibou este foarte activ şi mereu în căutarea unor soluţii pentru dezvoltarea comunităţii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 64 views
A+A-
Reset

Harnic, devotat şi perseverent, Vlad Paşcalău este mereu în căutarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunităţii. Tânărul viceprimar al oraşului Jibou este foarte activ şi implicat în problemele jibouanilor, deseori putând fi remarcat în rândul cetăţenilor pentru a lua pulsul comunităţii. Este prezent pe teren, iar zilele trecute tocmai a fost în capitală, unde a avut o întâlnire importantă, tocmai cu Şeful Cancelariei Prim-Ministrului.

Vlad Paşcalău a avut o întrevedere cu Mihai Ghigiu, alături de care a purtat discuţii despre posibilitatea ca oraşul Jibou să aibă parte de investiţii importante.

“La Guvernul României am găsit, ca de fiecare dată, toată deschiderea şi disponibilitatea pentru a beneficia la Jibou de investiţii importante. Împreună cu Mihai Ghigiu am discutat cele mai bune soluţii în derularea proiectelor administraţiei locale. Îi mulţumesc pe această cale şi-i suntem recunoscători!”, a menţionat Vlad Paşcalău.

Aşadar, discuţiile au fost pozitive, iar semnele sunt bune pentru continuarea dezvoltării oraşului Jibou, un oraş care s-a transformat în ultimii ani, sub buna administrare a actualei conduceri.

You may also like

Leave a Comment