Responsive Menu
Add more content here...


Prognoza METEO pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paște

În primele zile din luna mai vom avea parte de o vreme destul de caldă, dar schimbătoare în unele regiuni. Ploile nu vor lipsi din peisaj, iar temperaturile vor depăși 20-23 de grade Celsius

by Mihai POP
0 comment 821 views
A+A-
Reset

Săptămâna începe cu o vreme de primăvară predominant calmă și caldă, cu maxime în jur de 20 – 25°C. Situația se schimbă, însă, în a doua parte a săptămânii, o dată cu avansului unei depresiuni atmosferice dinspre vest, care va forța anticiclonul aflat anterior deasupra României să se retragă spre nord.

Miercuri, 1 mai

Pe parcursul zilei de mâine, vremea va fi frumoasă, cu cer predominant senin și cu temperaturi ce vor depăși pe timp de zi 22-24°C.

În schimb, vântul va fi activ, depășind la rafală viteze de 40-50 km/h, dar în rest nu se vor semnala alte fenomene notabile.

Cum va fi vremea de Paște

Din datele actuale, Vineri (3 Mai) vremea va fi frumoasă cu cel variabil, iar Sâmbătă(4 Mai) și mai ales Duminică(5 Mai) sunt posibile ploi locale și chiar furtuni trecătoare (averse însoțite de descărcări electrice, scurte intensificări de vânt și izolat grindină de mici dimensiuni).

Temperaturile vor depăși în toate cele 3 zile 20-23°C.

 

You may also like

Leave a Comment