Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Zalăul pierde în cinci seturi cu Steaua în manşa tur din Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 48 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1 la seturi, însă, nu a reuşit să închidă meciul. S-a ajuns în set decisiv, acolo unde erorile la serviciu aveau să-i coste victoria pe zălăuani. Steaua s-a impus cu 3 – 2 şi are prima şansă la calificarea în faza următoare din Cupa României


SCM Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a eliminat CSM Constanța. Pentru un loc în final four, zălăuanii se vor duela cu Steaua București. Prima manșă a avut loc în Sala Sporturilor din Zalău, în această seară.

Publicul numeros prezent în tribune a fost animat încă din primul set, unul spectaculos cu multe răsturnări de situație. Cele două echipe s-au tot schimbat la conducere. Însă, pe final, la SCM Zalău a intrat Cristian Bartha și pe serviciul acestuia s-au câștigat punctele decisive prin care primul set a fost al zălăuanilor.

În setul al doilea, Steaua a preluat conducerea și a avut în permanență două puncte în față. Pe final, bucureștenii s-au dus la trei puncte, scor 19 – 16, scor la care Rainer Vassiljev a cerut time-out. Însă, avantajul Stelei avea să crească la patru lunigimi, 22 – 17 și în cele din urmă, Steaua avea să se impună cu 25 – 20 și să egaleze situația la seturi.

Și în al treilea set bucureștenii au început mai bine, iar SCM a suferit puțin la serviciu și nici blocajul nu a funcționat conform așteptărilor. Însă, băieții lui Rainer Vassiljev au recuperat și s-au apropiat la un punct, scor 18 – 19. Zălăuanii au egalat la 20 și ulterior au preluat avantajul după atacul lui Simoes.

Mai mult, la fel ca în primul set, punctele decisive au fost câștigate tot pe serviciul internaționalului Cristian Bartha și SCM avea să completeze o revenire spectaculoasă și să se impună cu 25 – 22 și avea 2 – 1 la seturi.

Setul al patrulea avea să le revina steliștilor, așa că a fost nevoie de set decisiv pentru stabilirea câștigătoarei meciului tur.

În setul decisiv, zălăuanii au greşit mai mult la serviciu, fapt ce avea să-i coste în final câştigarea setului şi implicit a meciului. Steaua s-a impus şi de această dată şi a obţinut victoria în 5 seturi la capătul unui meci cu de toate.

Victor Simoes a fost cel mai bun marcator al Zalăului cu 19 puncte, urmat de Alexandru Ionescu cu 17 puncte şi Pedro Cardoso cu 14 puncte.

SCM Zalău – Steaua Bucureşti 2 – 3 (21, -20, 22, -22, -12)

You may also like

Leave a Comment