Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din Crișeni a fost mușcat de un câine ciobănesc. Acesta a fost transportat la spital

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Crișeni a fost atacat de doi câini din rasa ciobănesc belgian, unul dintre aceștia mușcându-l de fesa stângă. Incidentul a avut loc luni pe un teren viran

by Mihai POP
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Luni, 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.45, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină în localitatea Crișeni, după ce o persoană a fost mușcată de un câine.

La fața locului s-a stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 26 de ani, aflat pe un teren viran, a fost atacat de doi câini din rasa ciobănesc belgian, unul dintre aceștia mușcându-l de fesa stângă.

O ambulanță sosită la față locului i-a acordat îngrijiri medicale, iar ulterior l-a transportat la U.P.U. Zalău.

Din relatările victimei, jandarmii au reușit să identifice proprietarul câinilor, un bărbat de 55 de ani din Zalău, acesta aflându-se la U.P.U. Zalău, însoținând o altă victimă a unui atac canin. În continuarea verificărilor, s-a stabilit că l-a scurt timp după primul atac, înainte de sosirea echipajului de jandarmerie, unul dintre câinii aceluiași proprietar a mușcat un tânăr de 16 ani în zona abdomenului.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 din Ordonanța de urgență nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane […]”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment