Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Pompierii sălăjeni s-au alăturat acțiunii de ecologizare “Luna curățeniei de primăvară”

Vineri, 12 aprilie pompierii sălăjeni s-au alăturat acțiunii de curățare, ce s-a desfășurat în cadrul campaniei de ecologizare “Luna curățeniei de primăvară”, inițiată de către primăria municipiului Zalău

by Mihai POP
0 comment 378 views
A+A-
Reset

Implicarea poate face diferența🌍

Pet-uri, ambalaje din plastic și hârtie, cutii, sticle și alte resturi menajere, aruncate la întâmplare, au fost strânse de pompierii sălăjeni.

Zona în care s-au deplasat pompierii a fost ecologizată, iar gunoaiele găsite au  fost adunate și depozitate în saci menajeri.

Considerând că fiecare dintre noi este responsabil de protejarea mediului înconjurător, vineri, 12 aprilie a.c., pompierii militari s-au alăturat campaniei de ecologizare “Luna curățeniei de primăvară”, inițiată de către primăria municipiului Zalău.

Pompierii militari sălăjeni din cadrul inspectoratului au desfășurat această activitate de ecologizare în pădurea Aghireș.

Participanții au strâns mai mulți saci de deșeuri, acțiunea fiind benefică, atât pentru mediu, cât și pentru comunitate, salvatorii dovedind astfel că sunt alături nu numai pe timpul executării misiunilor specifice, ci şi în acest domeniu.

Prin acest tip de activități aceștia doresc să fie un exemplu demn de urmat pentru generațiile tinere prin formarea unui comportament adecvat față de mediu și totodată, să îndemnăm cetățenii să aibă mai multă seriozitate și responsabilitate prin modul în care aleg să conviețuiască!

You may also like

Leave a Comment