Responsive Menu
Add more content here...


Accidentul în lanţ de la Perii Vadului, provocat de o depăşire interzisă. Un bărbat de 42 de ani a fost rănit și transportat la spital

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a făcut publice cauzele accidentului cu trei autoturisme și o autoutiliară, petrecut pe DN 1 C, la ieșirea din localitatea Perii Vadului. Accidentul în lanţ a fost provocat de un tânăr de 18 de ani din municipiul Dej, județul Cluj, care a depăşit pe o porţiune cu linie continuă

by Mihai POP
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 15.20, pe DN 1 C, la ieșire din localitatea  Perii Vadului, un tânăr de 18 ani, din municipiul Dej, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Dej-Baia Mare, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce desparte cele două sensuri de circulație, moment în care ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în partea stângă a semiremorcii unei autoutilitare conduse de un tânăr de 24 de ani, din comuna Borod, județul Bihor, care se deplasa tot pe direcția Dej-Baia Mare.

Totodată, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară care circula în spatele acestuia, pe direcția Baia Mare-Dej, condusă de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate spitalicească din Dej.

Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment