Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Meci de coşmar pentru SCM. Ştiinţa Explorări Baia Mare se impune în trei seturi la Zalău

Echipa pregătită de Rainer Vassiljev a pierdut, surprinzător, în minim de seturi contra celor de la Ştiinţa Explorări, o echipă venită cu lecţiile făcute şi care nu a dat nicio şansă adversarului. Zalăul, aceeaşi problemă cu accidentările. Pe lângă, Buzduhan, antrenorul gazdelor s-a putut baza destul de puţin şi pe brazilianul Pedro Pinto Cardoso, nerefăcut complet

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din ultimii ani. A pierdut fără drept de apel în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipă care mai mereu pleca învinsă de sub Meseş. Nu şi de această dată. Condusă de antrenorul principal Marius Botea şi secundul Sorin Pop (fost antrenor principal la SCM Zalău), Ştiinţa Explorări Baia Mare a jucat perfect şi a reuşit să se impună în minim de seturi. Ce-i drept, SCM a fost într-o situaţie delicată, fără Buzduhan şi, mai nou, prea puţin folosit Pedro Pinto Cardoso, brazilianul nefiind refăcut complet pentru acest joc.

În aceste condiţii, s-a apelat mai mult la serviciile brazilianului Gabriel Cavalcante, dar care nu a prins o zi prea bună, iar Zalăul pur şi simplu nu a avut replică pentru jocul Ştiinţei. Antrenorul Rainer Vassiljev a tot apelat la schimbări, dar nimic nu părea să funcţioneze.

Totul a mers prost de la cap la coadă pentru SCM Zalău. Ştiinţa Explorări a condus cu 3 – 0 şi ulterior şi-a mărit avantajul având 4 – 9, 5 – 10 sau 6 – 14. Zalăul a avut o “zvâcnire” şi s-a mai apropiat de adversar, dar cel mai aproape a fost la 14 – 19 sau 15 – 21. Setul revenind celor din Baia Mare.

Al doilea set a început şi mai prost pentru SCM Zalău, iar Baia Mare a condus cu 6 – 1 după primele puncte disputate. Pe parcurs, SCM avea să mai recupereze şi la un moment dat a fost 18 – 20, dar oaspeţii au câştigat şi acest set şi conduceau cu 2 – 0 la seturi, spre uimirea publicului prezent în tribune care aştepta o victorie a favoriţilor.

În setul al treilea, zălăuanii păreau că reintră în meci şi au condus în majoritatea setului, însă, de la 13 – 10, în urma mai multor greşeli, s-a făcut 13 – 15 şi, ulterior 14 – 17. Zalăul a egalat la 20, pe serviciul lui Victor Simoes care a reuşit şi un ace. Dar, au venit iar două greşeli ale gazdelor, Baia Mare s-a dus la două puncte şi ulterior a câştigat setul şi, implicit, meciul.

S-a terminat 0 – 3, un eşec usturător suferit în faţa unei echipe care, cel mai probabil, nici nu va fi în play-off. Sigur, nu desconsiderăm cu nimic echipa din Baia Mare care astăzi, dar şi la jocul tur, au fost mult mai buni.

Cât despre SCM, sperăm ca jucătorii accidentaţi să revină cât mai repede, pentru că fără ei, iată că jocul suferă şi rezultatele sunt destul de oscilante.

SCM Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare 0 – 3 (-18, -21, -22)

You may also like

Leave a Comment