Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău cedează la limită amicalul cu Ungheniul lui Florentin Petre

Gruparea de sub Meseş a condus cu 1 - 0, însă, a pierdut cu 3 - 2 confruntarea cu Unirea Ungheni, echipă pregătită de ex-dinamovistul Florentin Petre

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 11.30, SCM Zalău a disputat la optulea meci amical din această perioadă de pregătire.

După victoria cu FC Bihor, elevii lui Cristian Lupuţ îşi doreau un nou succes în faţa unei alte echipe fruntaşe din Liga a III-a. Vorbim de Unirea Ungheni, formaţie pregătiă de ex-dinamovistul Florentin Petre. Sunt şanse mari ca cele două echipe să se confrunte şi la baraj, astfel că partida a avut o miză importantă.

Chiar dacă rezultatele nu sunt cele mai importante în partidele amicale, parcă în astfel de jocuri, contează şi rezultatul. Unde mai pui că peste nici trei săptămâni se reia campionatul.

Timp mai este, iar Zalăul, sub comanda lui Cristian Lupuţ ne-a obişnuit cu evoluţii oscilante în amicale, asta şi datorită faptului că antrenorul orădean experimentează mult. Pentru că dacă nu acum, atunci când?

Nici în vară nu i-a mers bine Zalăului în amicale, dar în partidele oficiale a fost altceva, iar echipa se află pe primul loc în Seria a 10-a din Liga a III-a, reuşind şi o calificare istorică în grupele Cupei României.

În vară, ca şi astăzi, SCM a pierdut amicalul cu Unirea Ungheni, însă, sperăm că dacă cele două se vor confrunta la baraj, Zalăul să câştige partidele care chiar contează.

În fine, amicalul de azi a fost echilibrat, SCM a deschis scorul rapid, încă din minutul 9 prin Stefan Nikolic, însă Unirea a întors rezultatul şi a făcut 2 – 1 până la pauză prin golurile marcate de Ovidiu Horşia şi Ioan Bârstan.

Victoraş Astafei a făcut 3 – 1, iar Alex Micle a redus din diferenţă, scor 3 – 2, rezultat care avea să se păstreze până la finalul jocului.

Înainte de reluarea campionatului, SCM Zalău va mai disputa un singur joc amical, săptămâna viitoare cu Unirea Alba Iulia, tot în deplasare.

You may also like

Leave a Comment