Responsive Menu
Add more content here...


Foto – TSD Sălaj a ”Sărbătorit românește de Dragobete” la IP

Organizația Județeană a Tinerilor Sociali Democrați din Sălaj a organizat în localitatea Ip un eveniment dedicat tradiționalei sărbători de Dragobete. La sărbătoare s-au alăturat președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, deputatul Florian Neaga, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, care împreună cu liderul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, au oferit trandafiri roșii domnișoarelor și doamnelor

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Păstrarea identității culturale, respectul pentru tradiții și promovarea principalelor sărbători prin care românii și-au manifestat dintotdeauna spiritualitatea este o datorie de onoare pentru Organizația Județeană a Tinerilor Sociali Democrați din Sălaj.

Dragobetele, sărbătoarea dragostei, o zi atât de specială prin semnificații, Organizația Județeană a Tinerilor Sociali Democrați din Sălaj a celebrat-o în cel mai pur spirit românesc la lp. S-au reunit în număr mare; au fost peste 150 de oameni iubitori de tradiții și cu respect pentru valorile naționale.

La sărbătoare s-au alăturat președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, deputatul Florian Neaga, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, care împreună cu liderul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, au oferit trandafiri roșii domnișoarelor și doamnelor.

Am sărbătorit Dragobetele ca într-o poveste, odată ca niciodată, la Ip, alături de tinerii social-democrați veniți în număr mare din tot Sălajul să celebreze sărbătoarea românească a dragostei, în frumosul spirit al respectului față de tradiții.

A fost un prilej deosebit prin semnificația lui în spiritualitatea românilor să sărbătorim viața și dragostea, legătura noastră cu pământul și cu valorile noastre autentice, identitatea care ne definește și ne înalță. A fost o frumoasă sărbătoare a mândriei noastre de a fi români, a transmis primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco

You may also like

Leave a Comment